Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Cota 2

Value BET in cadrul proiectului #banidebuzunar. Betano ne ofera o cota uriasa de 2.26 la Gibraltar – Olanda

Value BET in cadrul proiectului #banidebuzunar. Betano ne ofera o cota uriasa de 2.26 la Gibraltar – Olanda

Ne descurcam din ce in ce mai bine in cadrul proiectului #banidebuzunar, bifand 4 bilete castigatoare din ultimele 5 pariuri jucate.

In proportie de 90% biletele propuse in cadrul proiectului #banidebuzunar sunt plasate la Betano, folosind unealta de pariere BETBUILDER, pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, pe același bilet de pariere, ceea ce inseamna si cote mai atractive. Oricum, daca nu ai cont, te invit sa ti faci cat mai repede, pentru ca au foarte multe avantaje (de exemplu miza returnata la 0-0).

Gibraltar vs Olanda

Am reusit sa obtinem un VALUEBET mare in cadrul meciului dintre mica echipa de amatori ai Gibraltarului si Olanda, ultima avand probleme de lot mari inaintea meciului cu Franta, pierdut categoric cu 4-0.

Gibraltar vine dupa o infrangere cu 3-0 pe teren propriu in fata Greciei care au dominat intregul joc, avand 12 cornere si un singur cartonas acordat tot meciul.

Gibraltar e o echipa mica, dar si disciplinata, fata de alte echipe mici precum Luxemburg si Andorra care practica un joc mult prea dur, ce ii poate starni multi nervi, mai ales la jucatorii de top. Insa nu e cazul la meciul de azi.

Fundașul olandez Matthijs de Ligt (23 de ani) și portarul nejucător Bart Verbruggen (20 de ani) au revenit sâmbătă la antrenamentul echipei, după ce au fost nevoiți să părăsească cantonamentul joia trecută din cauza unei infecții virale, a anunțat Federația olandeză de fotbal.

More in Cota 2