COTA 20.00 marita pentru victoria Barcelonei contra Valenciei diseara

Valencia – Barcelona: cotele la pariuri sportive

Atractia principala de joi seara, 8 Februarie, este fara doar si poate confruntarea dintre Valencia si Barcelona din semifinalele Cupei Regelui. In tur catalanii s-au impus cu scorul de 1-0 pe Camp Nou, iar calificarea inca se joaca.

Fireste, Barcelona este favorita clara la calificarea in finala competitiei, acolo unde va da peste Sevilla. Pentru aceasta confruntare va prezentam o super cota, practic un cadou facut de Betfair in cazul in care Barca se va impune.

Mai exact, aveti COTA 20.00 pentru victoria Barcelonei diseara, iar cu 5 RON mizati puteti obtine nu mai putin de 100 RON sub forma unui freebet care apoi trebuie rulat o singura data pe cota minima 1.20.

CUM OBTIN COTA 20.00 (BETFAIR)

  1. Inregistreaza-te la BETFAIR folosind linkul promotional si codul promotional ZFBNAR.
  2. Pariaza cel putin 5 RON pe ”Victorie Barcelona”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 16.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 100 RON. Rulajul trebuie facut o singura data pe cota minima 1.20, dupa care profitul va deveni cash si va putea fi retras in orice moment doriti.

[su_button url=”/betfaircotamarita1″ target=”blank” style=”soft” background=”#c40600″ color=”#ffffff” size=”20″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 20.00 – Pariaza acum[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here