Cota 30.00 pentru Liverpool in partida cu Steaua Rosie Belgrad (24 octombrie)

Cota 30.00 pentru Liverpool in partida cu Steaua Rosie Belgrad (24 octombrie)

Cota 30.00 pentru Liverpool in partida cu Steaua Rosie Belgrad (24 octombrie)

  • Nu poti accesa oferta daca ai deja un cont Betfair

  • Pariezi 5 ron si primesti 150 RON daca Liverpool bate miercuri in UCL

  • Cota 30.00 e valabila doar pentru primul pariu plasat

  • Oferta nu se poate cumula cu altele de bun venit

Miercuri, 24 octombrie, Liverpool primeste vizita celei mai slabe echipe din grupa C, Steaua Rosie Belgrad, in cadrul rundei cu numarul 3. Gazdele au invins in prima etapa PSG, cu scorul de 3-2, si au piedut greu, cu 1-0, in deplasarea de la Napoli. De cealalta parte, Steaua Rosie a reusit o remiza pe propriul teren in compania lui Napoli, insa a fost spulberata la primul meci in deplasare, fiind demolata de PSG cu scorul de 6-1.

Ca atare, Liverpool este cotata cu 1.05 in meciul de miercuri, insa tu poti paria pe victoria ,,cormoranilor” la o cota speciala, 30.00, daca respecti urmatorii pasi:

  1. Click AICI – deschide un cont la Betfair, utilizand codul promotional ZFBNGF (de regula e selectat deja)

  2. Efectueaza o depunere (vezi aici metodele de plata si cat poti depune minim)

  3. Mizeaza 5 ron in cadrul primului tau pariu, pre-meci, pe bilet simplu, alegand victorie Liverpool in meciul cu Steaua Rosie Belgrad

  4. Daca Liverpool castiga, vei primi 150 RON (5.25 ron imediat, cash, din cota Reala + 144.5 ron BONUS in maxim 24 de ore)

Bonusul acordat este sub forma de FREEBET, deci se ruleaza o singura data, pe un pariu cotat cu minim 1.20. Daca pariul plasat e castigator vei primi profitul in bani reali. Ai grija ca poti primi doar profitul (castig total – miza, cei 144,5 ron).