Cota 30.00 pentru Romania U21 in semifinala cu Germania U21 – castiguri CASH

Cota 30.00 pentru Romania U21
foto: sport.ro

Cota 30.00 pentru Romania U21

Doar cateva ore ne despart de semifinala Euro U21, in care Romania intalneste favorita numarul 1 la trofeu, Germania. Meciul este programat astazi la ora 19:00, pe stadionul  Renato Dall’Ara din Bologna, din ale carui tribune peste 20.000 de romani, conform ultimelor cifre, vor sustine acest grup de tineri care ne-a readus bucuria fotbalului in suflete.

Desi pornim din nou cu sansa a doua, nivelul de incredere, dorinta de performanta si valul de energie pozitiva pot (si cel mai probabil o vor face) inclina din nou balanta in favoarea noastra.

foto: gsp.ro

Daca si tu crezi in tricolorii lui Mirel Radoi, iata cum poti face rost de 150 RON CASH la pariuri, mizand doar 5 ron!!!

  1. Deschide cont la UNIBET de pe acest link special
  2. Depune minim 25 RON (vezi mai jos prin ce metode)
  3. Mergi pe pagina de pariuri pe Campionatul UEFA U21 la meciul Germania U21 – România U21, pariaza simplu, pre-meci, 5 RON pe Cota Marita 30.00 pentru victoria Romaniei si vei primi 150 RON CASH FARA CONDITII DE RULAJ, daca ai nostri se impun in aceasta seara

Termeni si conditii

  • Oferta e valabila doar pentru clientii noi care isi deschid cont de pe linkurile speciale
  • Pariul nu trebuie inchis mai devreme cu Cash Out
  • Sunt eligibili pentru oferta doar clientii care depun prin urmatoarele metode: Card, transfer bancar, Trustly, Paysafecard

Ai deja cont la Unibet? Nu-i nimic! Poti profita de o alta oferta. Click pe imagine!