COTA 4.00 pentru calificarea lui Liverpool contra lui FC Porto

Ponturi fotbal Huddersfield - Liverpool Premier League Anglia

Liverpool – FC Porto: cotele la pariuri sportive

Cel mai bun valuebet din aceasta saptamana ne va aduce 200 RON in conturi in proportie de 99,99%. Spunem asta deoarece vorbim despre COTA 4.00 marita pentru calificarea lui Liverpool in sferturile Champions League, dupa ce a castigat cu 5-0 meciul tur din Portugalia, in deplasare.

Betfair ofera COTA 4.00 marita pentru calificarea cormoranilor tuturor jucatorilor noi care se inscriu si care pariaza cel putin 50 RON pe ”Liverpool se califica”. Trebuie doar sa folositi linkul promotiei (vezi mai jos) si codul promotional prezentat mai jos in explicatii.

Tot procesul dureaza in jur de 10 minute si cu siguranta va merita, avand in vedere ca pariul ar trebui sa fie castigator fara emotii. Va recomandam cu incredere totala sa incercati aceasta super cota, iar ocazia va asiguram ca este una extrem de rara.

CUM OBTIN COTA 4.00 (BETFAIR)

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind linkul promotional si linkul promotional ZFBNBI.
  2. Pariaza cel putin 50 RON pe ”Liverpool se califica”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 6.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 200 RON. Se multiplica la cota 4.00 doar 50 RON din miza. Ce depaseste aceasta suma va fi calculat la cota normala.

[su_button url=”/betfaircotamarita1″ target=”blank” style=”soft” background=”#c40600″ color=”#ffffff” size=”20″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 4.00 – Pariaza acum[/su_button]