COTA 4.00 pentru “Gol marcat de Manchester City” contra lui West Ham

Astazi avem un adevarat easy money pentru cei care vor sa incerce o cota marita. Ieri, din pacate, cota marita pe victoria Barcelonei nu a fost castigatoare, insa astazi pare greu, aproape imposibil, de crezut ca pariul nu va fi castigator.

Avem COTA 4.00 marita pentru gol marcat de Manchester City, in loc de cota 1.12, cat este in mod normal. Pot profita de aceasta super cota marita toti jucatorii care se inscriu la Betfair urmand cei doi pasi prezentati mai jos. Mult succes si spor la treaba! Se anunta o zi verde.

CUM OBTIN COTA 4.00 (BETFAIR)

  1. Inregistreaza-te la BETFAIR folosind linkul promotional si codul promotional ZFBN87.
  2. Pariaza cel putin 50 RON pe ”Manchester City marcheaza minim un gol”. Se plaseaza la cota normala din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 4.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 200 RON. Rulajul trebuie facut o singura data pe cota minima 1.20, dupa care profitul poate fi retras in orice moment.

[su_button url=”https://goo.gl/tKY4qj” target=”blank” style=”soft” background=”#c40600″ color=”#ffffff” size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 4.00 – Pariaza acum[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here