Cota 40.00 pentru FCSB in partida cu Chiajna

Cota 40.00 pentru FCSB in partida cu Chiajna

FCSB castiga – primesti 200 RON cu numai 5 lei miza

Cu 2 zile inainte de startul urmatorului meci al liderului din Liga I, FCSB vs Concordia Chiajna, am o veste excelenta pentru tine. Partida de duminica iti poate aduce un castig de 200 RON cu doar 5 lei mizati, daca respecti pasii promotiei descrise in aceste randuri. Principalele conditii sunt sa iti deschizi cont la agentia de pariuri online Betfair de pe orice link special existent pe aceasta pagina, sa pariezi pe FCSB si ,,ros-albastrii” sa se impuna pe propriul teren in fata Chiajnei, asa cum au facut-o in ultimele 3 partide din Liga I (jucate acasa).

Cum pariezi la cota 40.00 pe FCSB in meciul cu Concordia

  1. Deschide cont la Betfair de AICI, folosind codul bonus ,,ZFBNFZ”
  2. Efectueaza o prima depunere (Click pentru detalii despre metode si suma minima)
  3. Plaseaza primul tau pariu in Sportsbook, simplu, pre-meci, pe victoria FCSB la cota normala de pe site (in jur de 1.30)
  4. Daca FCSB invinge Chiajna, 5 ron din miza vor fi multiplicati cu cota speciala 50.00 si vei primi 200 RON (instant castigurile din cota reala – 6.5 ron plus 193.5 RON FREEBET in maxim 24 de ore)

Despre FREEBET

  • Bonusul freebet poate fi transformat in bani reali foarte simplu: trebuie sa il pariezi o singura data pe o cota de minim 1.20
  • Valabilitate – 30 de zile din momentul acordarii
  • Eventualul profit obtinut (castig total – miza) nu are conditii de rulaj