Cota 40.00 pentru FCSB in partida cu Rudar Velenje

Cota 40.00 pentru FCSB in partida cu Rudar Velenje

Cota 40.00 pentru FCSB in partida cu Rudar Velenje

Joi, 26 iulie 2018, FCSB isi incepe drumul catre grupele Europa League. Elevii antrenati de Nicolae Dica trebuie sa treaca in turul II preliminar de slovenii de la Rudar Velenje. Primul meci are loc in Slovenia, urmand ca returul sa se dispute joia cealalta, la Bucuresti.

Daca iti imaginezi ca FCSB a debutat rau in acest sezon, fiind invinsa de Astra cu 1-0, atunci ce sa mai spunem de adversara sa, care a pierdut cu 5-0 primul meci disputat in campionat? In aceste conditii, partida de joi este o ocazie excelenta de a incerca sa punem mana pe 200 RON, cu un pariu de doar 5 ron. Cum putem face asta? Accesand oferta casei de pariuri online Betfair – exclusiv pentru clientii noi. Iata ce trebuie sa faci daca vrei un bonus de bun venit substantial cu doar 5 ron mizati!

Cota 40.00 pentru FCSB in partida cu Rudar Velenje – Pasii promotiei:

  1. Deschide cont la BETFAIR AICI, folosind codul promotional ZFBNEY (este deja selectat)!
  2. Depune orice suma doresti ! (depunerea minima variaza intre 5 si 15 euro)
  3. Plaseaza primul tau pariu in Sportsbook pe victorie FCSB in meciul din Slovenia

Pariul trebuie plasat simplu, pre-meci, pe piata ,,rezultat final” si nu trebuie inchis mai devreme (CashOut). Poti paria cat vrei, insa maxim 5 ron se calculeaza pe cota promotionala. Daca FCSB castiga, vei primi miza in cont direct si 195 RON FREEBET in maxim 24 de ore de la finalul meciului.

Pentru a transforma FREEBETUL in bani reali este suficient sa il pariezi o singura data, in maxim 30 de zile, pe orice eveniment sportiv cotat cu minim 1.20. Daca aplici pentru aceasta oferta, nu mai poti beneficia de o alta de bun venit.