Cota 40 pentru FCSB in derbiul cu Dinamo

Cota 40 pentru FCSB in derbiul cu Dinamo

Cota 40 pentru FCSB in derbiul cu Dinamo

Nici nu am apucat sa ne dezmeticim bine in acest inceput de sezon al Ligii I, ca deja ne aflam in fata ,,unicului derby” din Romania, asa cum le place celor doua tabere sa il numeasca. Oricum ai privi lucrurile, nu ai cum sa contesti faptul ca prima etapa a fost extrem de interesanta. Am avut de doua ori mai multe capete sparte (4) decat goluri (2) in meciul campioanei, am vazut un sistem de joc ,,nemaivazut” la FCSB, am remarcat ca Dinamo a avut nevoie sa primeasca gol pentru a inscrie doua si, pur romaneste, 3 nocturne au avut probleme, iar nou promovatele au castigat cu acelasi scor, 1-0.

Ce va fi in etapa doua? Vom vedea! Ceea ce insa stim deja este faptul ca derbiul dintre FCSB si Dinamo este o ocazie foarte buna pentru a face rost de 200 RON la pariuri online, cu doar 5 lei mizati. Oferta agentiei de pariuri Betfair se adreseaza doar clientilor noi.

cote FCSB vs Dinamo

Cota 40 pentru FCSB in derbiul cu Dinamo – Cum procedezi pentru a incasa 200 RON

  1. Deschide cont la Betfair AICI, utilizand codul promotional selectat deja!
  2. Efectueaza o depunere (minim 25 lei) si plaseaza primul tau pariu in Sportsbook pe victoria FCSB in derbiul cu Dinamo! Nu cauta cota 40.00 in oferta – ea ti se acorda daca ai respectat pasii promotiei, insa nu iti va aparea pe bilet.
  3. Maxim 5 lei din miza (poti paria oricat) iti vor fi multiplicati cu 40, daca FCSB castiga, aducandu-ti astfel in cont 200 RON (cei 5 ron mizati direct in cont, bani reali + 195 RON FREEBET in 24 de ore de la finalul partidei)

FREEBETUL trebuie pariat o singura data, pe cota 1.20+, pentru a fi transformat in bani reali, in termen de 30 de zile de la acordare. In urma parierii lui, poti pastra profitul (castig minus miza). Oferta nu se cumuleaza cu o alta de bun venit.