Cota 5.00 pentru FCSB in returul cu Milsami

Cota 5.00 pentru FCSB in returul cu Milsami

Joi, 18 iulie, de la ora 20.00, este programata partida retur dintre Milsami si FCSB, din turul I preliminar Europa League. Daca ati vazut meciul tur, stiti deja ca putin a lipsit ca stelistii sa nu castige cu un scor mult mai mare (a fost doar 2-0), astfel incat sunt sanse foarte mari ca ,,ros-albastrii” sa se impuna si in retur, diferenta de valoare dintre cele doua echipe fiind mai mult decat considerabila.

Cota reala pentru victoria FCSB in Moldova este de doar 1.20, insa cei dintre voi care nu aveti cont la casa de pariuri online Betfair, puteti face un profit de 200 RON foarte simplu la acest meci. Iata despre ce e vorba!

Pariaza pe FCSB la cota 5.00 in loc de 1.20 – castiga 200 ron joi seara!

  1. Click aici pentru a inregistra un cont de pariuri la agentia online BETFAIR, folosind codul special ZFBNLF
  2. Plaseaza primul tau pariu in Sportsbook astfel: 50 ron, simplu, pre-meci, pe victoria FCSB in meciul retur de la Milsami, la cota normala afisata (1.20)
  3. Daca stelistii castiga, incasezi 250 RON (in jur de 60 ron bani cash instant din cota reala plus 190 ron FREEBET in maxim 24 de ore de la finalul partidei)

Trebuie sa mai stii

  • Oferta nu se poate cumula cu o alta de bun venit
  • Pariul de 50 ron nu trebuie inchis mai devreme cu CashOut
  • Castigurile sub forma de freebet trebuie pariate o singura data, pe cota 1.20+, in termen de 30 de zile, pentru a fi transformate in bani reali. Ai grija pe ce cota incerci sa transformi freebetul in bani reali, deoarece valoarea acestuia nu se recupereaza in urma parierii.

EXEMPLU: Ai freebet 200 ron->Il plasezi pe cota 2.00 si castigi->Vei primi profitul (200 ron minus 100 ron valoarea freebetului) in bani reali