Cota 50.00 pentru un gol al Romaniei in Lituania

Cota 50.00 pentru un gol al Romaniei in Lituania

Cota 50.00 pentru un gol al Romaniei in Lituania

Reprezentativa de fotbal a Romaniei se afla in fata a doua partide foarte importante: Lituania vs Romania – joi, 11 octombrie, ora 21:45 si Romania vs Serbia – duminica, 14 octombrie, ora 16:00. Teoretic, Lituania este cea mai slaba adversara din grupa, pierzand ambele meciuri de pana acum (0-1 acasa cu Serbia si 2-1 in deplasarea din Muntenegru) in timp ce tricolorii au inceput slab, remizand cu Muntenegru la Ploiesti, insa au lasat o impresie buna in Serbia, acolo unde au terminat la egalitate, scor 2-2.

Daca am inscris in Serbia, o putem face si in Lituania, iar un gol marcat de elevii lui Cosmin Contra iti poate aduce un castig de 200 RON chiar si cu o miza foarte mica, 4 ron.

Afla cum poti incasa 200 RON mizand doar 4 lei pe piata ,,Va înscrie echipa 2 vreun gol? – DA” in partida Lituania vs Romania, de joi seara.

  1. Deschide un cont de pariuri online la agentia Sportingbet
  2. Depune minim 40 RON (nu sunt eligibile metodele Skrill si Neteller)
  3. Plaseaza un pariu simplu, pre-meci pe piata “Va înscrie echipa 2 vreun gol?” – “Da” la cota NORMALA afisata
  4. Poti paria cat doresti, insa maxim 4 ron iti pot fi multiplicati cu cota 50.00

Daca Romania marcheaza in Lituania cel putin un gol, vei primi 200 RON asftel: bani reali din cota reala + diferenta sub forma de FREEBET. Acesta poate fi transformat in bani reali daca il pariezi o singura data, in maxim 3 zile de la creditare, pe orice cota. Ai grija ca poti pastra doar profitul atunci cand mizezi freebetul! Nu stii ce este un Freebet? Click AICI!