COTA 9.00 marita pentru victoria Romaniei contra Turciei

sursa foto: sptfm.ro

Romania – Turcia, programat joi seara cu incepere de la ora 20:15, este in centrul atentiei tuturor microbistilor. Desi este doar un meci amical, toti ochii vor fi pe cele doua selectionate, ambele conduse de tehnicieni romani. Contra spera sa ramana neinvins de la venirea la nationala, in timp ce Mircea Lucescu vrea sa faca uitata esecul Turciei in campania de calificare la Cupa Mondiala.

Surprinzator pentru unii, Romania are prima sansa la mai toate casele de pariuri online, iar Betfair ofera fanilor romani posibilitatea de a paria pe COTA 9.00 in loc de cota 2.60 pe victoria tricolorilor. Bineinteles, puteti pune 1 solist la Betfair pe aceasta super cota, dar si X2 la alta agentie pentru a va acoperi 100% si pentru a scoate profit indiferent de rezultat.

CUM OBTIN COTA 9.00?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind linkul promotional si codul ZFBN74.
  2. Pariaza cel putin 50 RON pe ”victorie Romania”. Se plaseaza la cota normala din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 10.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 500 RON care trebuie rulati o singura data pe cota de minim 1.20. Apoi profitul poate fi retras fara a necesita alt rulaj suplimentar. Succes!

[su_button url=”/betfaircotamarita1″ target=”blank” style=”soft” background=”#ffa317″ color=”#040404″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Pariaza AICI pe cota 9.00 marita[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here