Cota de 1.87 din tenis – de la Razvan – 05.06.2019

Djokovic mai are de trecut de 2 adversari pana la finala. Trebuie sa treaca de Zverev in primul rand pentru ca mai apoi sa dea de Thiem cel mai probabil ( desi, fiind tenis, se poate intampla orice ).

Ei bine, vazand meciurile lui Djokovic si ale lui Zverev absolut toate in acest turneu, tragem niste concluzii.

1. Djokovic pare a fi intr-o forma de vis. Pare de neoprit. Totusi, Zverev este primul sau adversar cu care isi poate intr-adevar sa isi masoare fortele. Faptul ca este odihnit il poate ajuta enorm.

2. Zverev foarte oscilant. Cu toate ca il vad #1 intr-o zi pe neamt, inconstanta a fost cuvantul de ordine la acest turneu pentru el. Este un jucator de moral si daca il supara ceva iti poate servi si 2-3 duble una dupa alta.

3. In momentul in care pune primul serviciu in teren, lucrurile incep sa mearga bine. Insa sa nu uitam ca Djokovic este cel mai bun jucator la retur din lume. Si daca pana acum Nole a jucat bine, acum va juca si mai bine.

4. Totusi, sunt convins ca Zverev isi va vinde scump pielea aici. Si prin asta sa nu intelegeti ca va invinge sau ca va lua 2 seturi. Si 3 seturi lungi sunt posibile si prin asta inteleg ca si-a vandut scump pielea.

5. Ambii jucatori vor juca mai bine decat pana acum. Un lucru care mi-a atras atentia este o oferta speciala la Betano.

Djokovic sa aiba peste 10,5 puncte de break in meci @ 1.87
DE CE?

Zverev este foarte, foarte incostant cand serveste. Il are in fata pe Nole, jucator genial la retur. Cu siguranta Nole isi va face numeroase sanse de break in acest meci. Media la acest turneu este de peste 10 puncte de break pentru adversar. Si acum nu vorbim de orice adversar. Vorbim de Novak Djokovic, cel mai bun jucator la retur din lume, probabil. Cu siguranta vom asista la 1-2 game-uri in care Djokovic sa aiba sanse multiple de a face break. Aici ma refer la 2-3 + in care Zverev sa vina din spate cu serviciul puternic si sa le salveze.