Cota de 1.88 din tenis – de la Razvan – 02.06.2019

In primul rand, inca de la inceput, daca ar fi fost sa fiu subiectiv, as fi lasat meciul asta clar in afara ariei mele de vizualizare a unei eventuale recomandari.

Insa, atunci cand ma uit peste cote si ce ne ofera cei de la Betano aici…cam greu sa nu ” atac ” ceva.

In primul rand, Wawrinka.

Acuma daca as zice ca-l iubesc pe omul asta s-ar intelege gresit. Insa ii iubesc stilul de joc. La fel ca si Del Potro a avut ghinion destul de mare cu accidentarile.
Genunchiul l-a lasat de multe ori in momente cheie si i-a stopat de multe ori ascensiunea spre varf.
Niciodata nu este de neglijat, in special ca are oricand capacitatea sa bata pe ORICINE din circuit daca este la nivel maxim.
Dovada pura este anul 2015, atunci cand Wawrinka il invingea pe Djokovic in finala de la RG, 4–6, 6–4, 6–3, 6–4.
Are cel mai curat backhand cu o mana din circuit. ( bine, aici sunt si subiectiv poate insa imi mentin parerea )
L-am vazut cu Dimitrov. A avut un joc foarte solid, un joc care i-a permis o victorie in 3 seturi. Totusi, fie vorba intre noi, bulgarul merita si el cel putin un set, a fost un meci foarte, foarte bun de ambele parti.

Stefanos Tsitsipas

Recunosc, atunci cand juca omul prin turnee obscure, nu il aveam la inima deloc. Mi se parea destul de arogant si ..nu stiu, pur si simplu nu-mi placea.
Totusi, trecand anii, de ceva timp omul asta impune respect.
La fel ca si Wawrinka, are un backhand demential. Totusi, fata de elvetian, are un joc de serviciu superior.
Se adapteaza perfect pe orice suprafata. L-a batut pe Nadal chiar la Madrid in urma cu ceva timp. E drept, spaniolul si-a luat revansa la Roma insa victoria grecului contra lui Nadal, pe zgura, in Spania, ramane acolo.
A pierdut set cu Krajinovic si Dellien.

Concluzii :

Genul acesta de meci imparte planeta in doua. Pentru ca poti avea argumente pentru victoria fiecaruia. Cred ca daca Wawrinka ar fi jucat cu Zverev, un alt tanar din noua generatie, as fi mizat pe elvetian. Intr-un duel cu Stefanos, mizez pe grec. Pare mai setat pentru performanta. Este impresionant in acest sezon de zgura, 16 victorii, 4 infrangeri.
Se descurca excelent cand serveste, se deplaseaza perfect in teren. Da, Wawrinka a aratat o forma foarte buna la acest turneu, ca dovada ca a castigat in 3 seturi atat cu Dimitrov cat si cu Garrin. Insa da de un Tsitsipas in foame mare de performanta.
Daca grecul isi face jocul obisnuit, ar trebui sa castige. De asemenea, cu siguranta va fi sustinut destul de tare din tribune ca in fiecare meci pe care il disputa la turneele mari, grecii vor fi prezenti in numar mare.
De asemenea(2), doar nesansa a facut ca Dimitrov sa nu ia un set in meciul cu Wawrinka si de acolo cine stie ce s-ar fi intamplat.

8 unitati merg pe Tsitsipas la o cota de 1.88 la Betano.