Cota de 1.89 la pariuri – 14.02.2021

Biletul zilei
Biletul zilei la pariuri

Cota de 1.89 la pariuri – 14.02.2021

Minutele de prelungire ale meciului dintre City si Spurs ne-au adus ieri un win frumusel. Astazi, din toata oferta, am ales un meci din baschet si unul din fotbal. Cumulat, aceste meciuri ne dau o cota totala de 1.89.

Telekom Bonn este pe o panta ascendenta

Cu doar 5 vitorii in campionat in 16 meciuri, echipa din Bonn se afla pe un rusinos loc 16. Dau piept cu Mitteldustcher, echipa care ae acelasi record ca si gazdele partidei de astazi, 5 victorii, 11 infrangeri.

Spre deosebire de meciurile trecute, Bonn s-a intarit tocmai din Romania. L-au adus pe Philmore, jucator esential pentru CSU Sibiu. Dupa o prestatie mai slaba in primul meci, “Zay ” a explodat in al doilea si a marcat 15 puncte, cu 4 recuperari si 3 pase decisive.

De altfel, gazdele de astazi au un lot solid, un lot poate chiar de play-off. Neintelegerile de la inceput de sezon + numeroasele cazuri de insiponibilitati din diverse motive au facut ca acestia sa ajunga in ultima parte a clasamentului.

Philmore la Bonn
Cota de 1.89 la pariuri – 14.02.2021 – Philmore a avut un impact imediat pentru Bonn

Cand ai jucatoir precum Babb, Kratzer sau Micovic, cu siguranta locul tau este acolo, la un loc 7-8 ca sa poti intra in play-off.

De partea cealalta, MBC este o echipa plina de individualitati. Foarte rar aceste individualitati fac o echipa si asta se vede in rezultatele acesteia De altfel, MBC a pierdut recent cu Bonn, pe teren propriu, in 6 februarie, 103-97.

Cred ca Bonn are capacitatea sa marcheze din nou multe puncte in fata unei defensive aeriene. Cota pentru ca Telekom Bonn sa dea minim 88 de puncte astazi este de 1.44 la Betano.

Nantes are nevoie disperata de puncte

Cu doar 19 puncte la activ si aflata pe locul 18 in campionat, Nantes are nevoie urgenta de puncte. De partea cealalta, Angers este pe 9 in campionat, are 34 de puncte si se afla la doar 4 puncte de locurile europene.

Nantes nu poate conta in aceasta partida pe Kalifa Coulibaly in timp ce pentru Angers nu va evolua Enzo Ebosse. Gazdele pot conta din nou pe Fulgini dupa o absenta mai indelungata. De altfel, acesta a revenit in meciul de cupa cu Rennes ( 2-1 ) in care a marcat o dubla inca din primele 15 minute ale partidei.

Angelo Fulgini Angers
Cota de 1.89 la pariuri – 14.02.2021 – Angelo Fulgini este un jucator foarte important pentru Angers

Fara victorie in ultimele 15 meciuri pentru Nantes in Ligue 1 este o statistica foarte, foarte ingrijoratoare. E drept, o echipa nu poate pierde la nesfarsit cum nici nu poate castiga la nesfarsit. Nu stiu daca va veni tocmai la Angers insa defensiva ” canarilor ” mi se pare in continuare foarte, foarte precara.

Astfel, indiferent de rezultatul acestei partide, cred ca Angers va marca astazi. La Nantes este inca putin haos, au doar un intermiar pe banca in persoana lui Patrick Collot si pare destul de lung drumul pana la o anumita stabilitate.

De aceea, cota pentru gol marcat Angers de 1.31 mi se pare destul de plauzibila pentru un combo.

Cota totala a acestor doua meciuri este de 1.89 si este oferita de Betano.