Cota de 2.45 de la Razvan – 20.05.2019

Ne pregatim pentru cel mai important turneu pe zgura al lumii, turneul de la Roland Garros si pregatirile sunt in toi. Incep calificarile pe tabloul masculin si am vazut o cota ce mi-a atras atentia de indata.

Uitandu-ma putin peste statistici, vazandu-l pe unul din ei in mai multe meciuri in ultima perioada, cred ca am gasit un value destul de interesant.

Alexandre Muller da piept cu Alessandro Giannessi. Si este un motiv pentru care voi juca la Unibet aceasta cota.

In primul rand, experienta mai mare este de partea italianului. Implineste in 30 mai, 29 de ani, fata de mai tanarul sau oponent francez care are 22 de ani.

2011 era cel mai bun an al lui Alessandro, 55 de victorii vs 26 de infrangeri pe zgura. 2015, de asemenea, 35-18. De atunci ( cam de mult timp, de altfel), italianul a avut evolutii foarte oscilante. In acest sezon are 11 victorii si 10 infrangeri pe zgura.

De partea cealalta, Alexandre vine cu o ambitie foarte mare in acest meci. 22 de ani, zgura de la Paris. Esti de-al casei. Ce vrei mai mult decat sa patrunzi pe tabloul principal si sa joci in fata unei lumi intregi? Alexandre a progresat enorm. Desi nu are cel mai bun parcurs in acest an, 8 victorii si 5 infrangeri, ultimii ani au fost de succes pentru acesta.

Nu contest, italianul a jucat in turnee de rang superior fata de Muller in multe cazuri insa francezul vine aici cu un serviciu foarte bun pentru zgura. Desi nu este foarte inalt, are doar 1.80, l-am putut vedea in foarte multe intalniri din acest sezon in turnee mai mici in care isi castiga fara mari probleme serviciul. A, ca si-l mai pierdea..logic. Insa, per total, la 22 de ani, un jucator foarte, foarte interesant de urmarit pe viitor.

Giannessi s-a retras acum cateva zile de la Lisabona, la scorul de 4-6, 0-1 in favoarea lui Arnaboldi. Nu au trecut foarte multe zile de atunci. Nu stiu daca italianul este refacut total aici. Forma lui oscilanta si faptul ca s-ar putea sa aiba o accidentare ma face sa cred ca francezul porneste cu prima sansa.

O sansa pe care Unibet o coteaza la 2.45. Desi sunt bookmakeri cu cote chiar si mai mari decat 2.45, aleg sa joc la Unibet pentru ca in eventualitatea unui abandon din partea italianului sa castigam ( e drept, sunt sanse infime sa se intample asta, dar..atata timp cat exista o sansa, pentru 0,05 procente, prefer varianta mai.. ” safe” ?

6/10u