Cota de 2 + din baschet – Partizan – Crvena Zvezda – G4

Win it or stay home. Cam asa sta treaba pentru Partizan in acest duel, un duel in care din nou sunt considerati outsideri si nu prea inteleg de ce, mai ales ca meciul se desfasoara pe terenul celor de la Partizan.

Cateva motive pentru care meciul acesta este clar de 50-50 daca nu chiar in favoarea lui Partizan.

1. In primul rand, terenul propriu, suporterii nebuni si arbitrajul care favorizeaza echipele gazde in marea majoritate a meciurilor in Serbia. Indiferent ca Partizan sau Zvezda joaca acasa, arbitrii au o afinitate pentru gazde. Cine stie ce cadouri primesc la randul lor arbitrii pe la hotel 😀

2. Dobric. Ognjen Dobric, un jucator foarte, foarte important al celor de la Zvezda este in continuare incert. Nu cred ca va fi fortat. Daca trebuie, va juca intr-un eventual meci 5. Nu cred ca cei de la Crvena isi permit o dubla pierdere..si sa-l forteze pe jucator si sa piarda acest meci.

3. Fara Dobric, Zvezda a avut aproape 50 % de la 3 puncte, un procentaj fabulos. Intr-o atmosfera super ostila, fara Dobric ( de n-am zis numele asta de m-am plictisit de el deja ), nu cred ca mai pot face o asa performanta de la 3 puncte. Dar, sa nu uitam, e baschet, statisticile pot fi schimbate lejer.

4. Zvezda este superioara pentru ca a jucat in majoritatea ultimilor ani in Euroliga. Cam asta e opinia bookmakerilor. Ei bine, la ora asta, o vad pe Partizan peste. Au tot ce le trebuie. Au dubluri pe post, au o banca mai lunga decat Zvezda. E drept, poate sa vina Steaua Rosie si sa le dea cu terenu-n cap si atunci orice am zis sa fie 0. Este doar o parere pe care mi-o pastrez.

Sa fie meci 5 !