Cota marita la 50 pentru cel putin 3 goluri in Real Madrid – Getafe

Cota marita la 50 pentru cel putin 3 goluri in Real Madrid – Getafe

Real Madrid nu a inceput asa cum si-ar fi dorit mandatul sub Julen Lopetegui. Campionii Europei in ultimele trei sezoane au pierdut primul trofeu al sezonului, Supercupa Europei, in fata rivalilor de la Atletico Madrid. Imbucurator este faptul ca in cele 90 de minute din timpul regulamentar jucatorii Realului au reusit sa inscrie de doua ori in fata unei defensive recunoscute pentru valoarea sa.

Dupa cum a aratat meciul, sunt sanse mari ca plecarea lui Ronaldo sa fie suplinita cu brio de jucatorii din lotul Realului. Este de asteptat ca la debutul in noul sezon de LaLiga, duminica, 19 august, ora 23:15, ,,Los Blancos” sa incerce sa-si refaca moralul cu cat mai multe goluri marcate in poarta celor de la Getafe.

Jucatorii care isi deschid cont la Netbet inainte de inceperea meciului si folosesc la inregistrare codul bonus ,,COTA50″ primesc pentru selectia ,, total goluri – peste 2,5 ” cota 50.00.

Cum obtin cota marita la 50?

Respecta urmatorii pasi pentru a primi aceasta cota:

  1. Deschide un cont de pe acest link special si foloseste codul bonus ,,COTA50″.
  2. Efectueaza o depunere de cel putin 50 de ron. Depunerile prin metodele Smith&Smith, Skrill, Paysafe si Neteller nu se califica.
  3. Plaseza primul pariu, pre-meci, cu miza de 10 ron, pe selectia  ..total goluri – peste 2.5″ a meciului Real Madrid – Getafe din prima etapa din LaLiga.
  4. Daca se marcheaza cel putin 3 goluri vei primi ca bani cash castigul din miza normala (1.45), urmand ca in ce mult 72 de ore sa primesti diferenta din cota marita ca bani bonus.

Termeni si conditii:

  • Poti plasa o miza mai mare, dar doar 10 ron vor primi cota marita.
  • Bonusul trebuie pariat de 4 ori pe bilete simple sau combinate/sistem in care fiecare selectie sa aiba cota minim 1.60.
  • Rulajul trebuie efectuat in cel mult 7 zile de la primirea bonusului.
  • O selectie participa o singura data la rulaj.
  • Orice selectie dintr-un eveniment anulat si pariurile cash out nu se iau in considerare.
  • Pariurile simple de tip handicap, cele de tip peste/sub si cele forecast.tricast pe cursele de cai nu participa la rulaj.

PROFITA ACUM! OFERTA ESTE LIMITATA IN TIMP.