Cota mult marita pentru pariurile pe FCSB vs. Dinamo Bucuresti

Cota mult marita pentru pariurile pe FCSB vs. Dinamo Bucuresti

Echipele care ne reprezinta in cupele europene, CFR Cluj, FCSB, U Craiova 1948 si FC Viitorul, au solicitat FRF si LPF sa nu se intalneasca intre ele in primele 6 etape. Acestea au tinut cont de aceasta doleanta, dar cum ,,cainii” nu  joaca in cupele europene, a fost posibil ca meciul FCSB – Dinamo sa se joace in etapa a 2-a, duminica, 29 iulie, de la ora 21:00.

FCSB  a inceput sezonul cu o infrangere pe terenul Astrei Giurgiu. Jocul FCSB a lasat de dorit, dominarea (70 % posesie) fiind una sterila, care nu a generat mari oportunitati de a marca. Nici jocul dinamovistilor nu a aratat foarte bine in meciul de debut, disputat pe teren propriu cu FC Voluntari. Fotbalistii antrenati de Florin Bratu au aratat caracter si au reusit sa intoarca rezultatul , dupa ce in minutul 57 oaspetii reusisera sa marcheze.

Daca nu ai cont la agentia de pariuri online NetBet, iti poti deschide unul de pe acest link special si primesti o cota de 50.00 pentru orice pariu pe piata ,,rezultat final 1,x,2″.

Cum primesti cota mult marita?

Pentru a primi aceasta cota este suficient ca la deschiderea contului sa inscrii codul bonus ,,COTA50″, sa depui cel putin 5o de ron si sa plasezi primul pariu pe bilet simplu, pre-live, pe orice selectie din piata ,,rezultat final” din meciul FCSB vs. Dinamo Bucuresti care se va disputa pe Arena Nationala, duminica, 29 iulie. Nu primesc cota marita jucatorii care efectueaza primul depozit prin metodele Smith&Smith, Paysafe, Skrill sau Neteller.

Puteti plasa o miza mai mare, dar doar 10 ron din aceasta vor primi miza mult marita. Daca pariul este castigator, vei primi ca bani reali castigul aferent cotei de pe site si diferenta din cota mult marita ca bani bonus. Sa presupunem ca pariezi 30 de ron pe victoria FCSB si ca aceasta castiga. Vei primi ca bani cash 30 ron x 2.00 (cota pentru victoria FCSB) = 60 ron si ca bani bonus 10 ron x (50.00 – 2.00) = 480 ron.

Bonusul va fi creditat in decurs de 72 de ore de la terminarea meciului. El trebuie pariat in cel mult 7 zile de la primire, de 4 ori, pe bilete simple, combinate sau in sistem cu fiecare selectie avand cota minim 1.60.

Pariurile multiple plasate pe aceeasi selectie, cele de tip handicap, peste/sub si cele de tip forecast/tricast pe cursele de cai nu participa la rulaj.

Daca optezi pentru cota 50.00 la acest meci nu mai poti accesa alta promotie de bun venit.

AICI AI COTA 50.00!!!