Cota speciala la FCSB vs FC Milsami iti aduce 200 RON

Cota speciala la FCSB vs FC Milsami iti aduce 200 RON
foto: digisport.ro

Cota speciala la FCSB vs FC Milsami iti aduce 200 RON

Joi, 11 iulie, de la ora 21:30, FCSB joaca primul meci din campania de calificare in grupele Europa League, sezonul 2019/2020. Partida are loc la Giurgiu si este transmisa in direct la PRO TV!

Adversara sa, FC Milsami-Ursidos, este considerata atat de slaba, comparativ cu ,,ros-albastrii”, incat majoritatea agentiilor de pariuri ofera o cota de 1.01 stelistilor, astfel ca nu prea avem ce paria la acest meci. TOTUSI, am gasit o agentie de pariuri online care ofera cota 4.00 pentru Victoria FCSB in meciul cu Milsami, insa oferta este dedicata doar clientilor care respecta pasii de mai jos. Iata despre ce este vorba!

Deschizi cont-> Pariezi 50 RON pe FCSB-> FCSB castiga-> Primesti 200 RON

  1. Click pe acest link promotional pentru a inregistra un cont la agentia de pariuri online BETFAIR. Ai grija sa lasi codul promotional ZFBNLA acolo unde este trecut!
  2. Deschide Sportsbook si plaseaza primul pariu astfel: simplu, pre-meci, 50 ron, la cota reala afisata (1.01), pe victoria FCSB in meciul de joi, 11 iulie
  3. Daca FCSB castiga, vei primi 200 RON – 50.5 ron cash, direct in cont si 149.5 ron FREEBET in maxim 24 de ore de la finalul meciului
FREEBETUL primit trebuie pariat o singura data, pe o cota de 1.20+, pentru a fi transformat in bani reali. Ai 30 de zile la dispozitie sa faci acest lucru, insa tine cont ca valoarea sa nu se recupereaza dupa pariere, putand pastra doar profitul.
  • Pariul nu trebuie inchis mai devreme (CashOut)
  • Oferta nu se poate cumula cu altele de bun venit si este destinata doar clientilor noi
  • Cota speciala 4.00 este valabila pentru maxim 50 ron