Cote marite la Betfair pentru castigatoarea Cupei Romaniei in timp regulamentar

Cote marite la Betfair

Cote marite la Betfair pentru castigatoarea Cupei Romaniei in timp regulamentar

Sambata, 25 mai, de la ora 20:00, Astra Giurgiu si FC Viitorul Constanta se vor infrunta in finala Cupei Romaniei, editia 2018-2019. Pentru a accede in ultimul act al competitiei, giurgiuvenii au trecut de campioana Romaniei in ultimele doua sezoane, CFR Cluj (victorie cu 3-1 la Cluj si 2-2 la Giurgiu), iar dobrogenii au trecut de detinatoarea trofeului, U Craiova (victorii cu 2-1 la Craiova si 2-0 la Ovidiu).

Pentru meciul de sambata seara, agentia de pariuri online Betfair a pregatit o superoferta pentru jucatorii noi. Cei care mizeaza pe victoria Astrei Giurgiu vor primi cota 12.00 (pariezi 50 de ron si castigi 600 ron), in timp ce aceia care vor miza pe victoria echipei lui Gica Hagi vor primi cota 9.00 (pariezi 50 de ron si castigi 450 de ron).

Viitorul porneste cu prima sansa dupa ce s-a impus in ambele intalniri din playoff-ul Ligii 1: 4-1 la Giurgiu si 3-0 la Ovidiu. Giurgiuvenii vor incerca sa rastoarne calculele hartiei in incercarea de a obtine ultimul loc pentru Europa League.

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de cote marite la Betfair?

 1. Deschideti un cont Betfair de pe acest link dedicat inainte de startul finalei Cupei Romaniei (sambata, 25 mai, ora 20:00).
 2. Este obligatorie utilizarea codului promotional ZFBNKJ la inregistrare.
 3. Efectuati o depunere.
 4. Plasati pariul eligibil – primul pariu pe platforma, simplu, pre-meci, pe rezultat final in 90 de minute, victorie Astra Giurgiu sau victorie Viitorul Constanta, la cotele disponibile pe site.
 5. Daca mizezi pe victorie Astra Giurgiu vei primi cota 12.00, iar daca mizezi pe victorie Viitorul constanta primesti cota 9.00.

Pariaza ACUM pe castigatoarea Cupei Romaniei! >>>

Ce trebuie sa mai stii?

 • Miza maxima ce poate fi plasata pe aceste pariuri este de 50 ron.
 • Poti plasa o miza mai mare pe aceasta selectie doar dupa ce ai plasat pariul eligibil.
 • Pariurile incasate, cele cu fonduri bonus, cele in Exchange si cele multiple nu se califica.
 • Daca pariul este castigator, vei primi ca bani cash suma aferenta cotei normale (3.25 pentru Astra si 2.10 pentru Viitorul), iar diferenta din cota marita ca freebet, in maxim 24 de ore.
 • Bonusul este valabil 30 de zile si trebuie rulat o singura data pe orice bilet care contine selectii cu cote minim 1.20.
 • Pariurile incasate nu participa la rulaj.