Cote marite pentru Supercupa Angliei: Liverpool vs Manchester City

Cote marite pentru Supercupa Angliei: Liverpool vs Manchester City
foto: goolfm.net

Cote marite pentru Supercupa Angliei: Liverpool vs Manchester City

Vrei un Bonus la pariuri de 300/500 RON? Trebuie sa risti doar 5 ron! Uite despre ce e vorba:

Duminica, 4 august, de la ora 17:00, stadionul Wembley din Londra gazduieste Supercupa Angliei, protagoniste fiind in acest an Liverpool si Manchester City. Inaintea partidei, atmosfera este destul de incinsa, Jurgen Klopp, antrenorul german al celor din Liverpool, facand cateva referiri la puterea financiara a celor din City. Oferta saptamanii la pariuri vine de la agentia online Betfair:

Supercupa Angliei iti poate aduce un bonus de 500 ron sau 300 ron la pariuri, cu un pariu de doar 5 ron! Urmeaza pasii!

  1. Apasa AICI pentru a inregistra un cont de pariuri la Betfair. IMPORTANT: Lasa codul ZFBNLO acolo unde este trecut!
  2. Plaseaza primul tau pariu in Sportsbook, simplu, pre-meci, 5 RON, pe victoria uneia dintre formatii si nu il inchide cu CashOut. Pariul va fi plasat la cotele normale, insa iti va fi calculat la cota 100.00 pentru LIVERPOOL si 60.00 pentru MANCHESTER CITY.
  3. Daca echipa pe care ai pariat castiga, vei primi cei 5 ron mizati imediat in cont plus 495 RON sau 295 ron (depinde pe ce ai echipa ai mizat) sub forma de bonus, in termen de 24 de ore

Bonusul acordat este sub forma de Freebet. Il poti transforma in bani reali pariindu-l o singura data, pe orice eveniment sportiv cotat cu minim 1.20, in maxim 30 de zile de la creditare. Daca vrei sa il plasezi pe un bilet multiplu, alege doar selectii cotate cu minim 1.20 fiecare. Pariul plasat cu freebet iti poate aduce in cont doar profitul, in bani reali.