Cristian ne ofera pontul serii din baschet 28 DECEMBRIE Euroliga: Baskonia vs CSKA Moscova

Ponturi NBA

Cristian ne ofera pontul serii din baschet 28 DECEMBRIE Euroliga: Baskonia vs CSKA Moscova

Astazi avem parte de o noua zi de euroliga cu partide foarte interesante de unde vom incerca sa obținem un profit.

Meciul zilei este cel dintre Baskonia si Cska Moscova.

Unibet ofera tuturor jucatorilor noi 250 RON fara risc sa plaseze primul pariu sau primul bilet. Ce inseamna asta? Plasati ce pariu sau bilet doriti, iar daca este castigator puteti retrage banii fara rulaj necesar. Daca este pierdut, primiti suma pariata inapoi, in limita a 250 RON - CLICK AICI pentru 250 RON fara risc
  • Baskonia este echipa clasată pe locul 9 avand 4 victorii in ultimele 5 partide ultima obținută inextremis in fata Barcelonei, iar cu o victorie astazi ar putea urca in primele 8 echipe calificate in urmatoarea runda.
  • CSKA de cealaltă parte este clasata pe primul loc,echipa mai buna,fiind ca in fiecare an printre favoritele la castigarea euroligii,iar cu o victorie astazi se pot desprinde in fruntea clasamentului avand in componenta jucători precum Nando de colo si Sergi Rodriguez care au evoluat si in Nba,jucatori care in orice secunda pot face diferenta si decide aceasta partida.Pronosticul acestei partide este victoria celor de la Cska la o cota de 1.55.Pariati responsabil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here