Cu gandul la Federer – Nadal vs Nishikori – 04.06.2019

Ponturi tenis Dominic Thiem vs Rafael Nadal

Dupa un meci extenunant impotriva lui Benoit Paire, Nishikori a dat de cel mai greu adversar pe care il putea intalni la momentul de fata. ( cu toate ca avand in vedere forma extraordinara a lui Nole la Paris, e cu semnul intrebarii chestia asta )

Ei bine, nu incape indoiala cine este favorit aici.
Nu voi miza pe Nishikori ci pe Nadal.

Daca ar mai trebui sa-i spunem inca o data regele zgurii nu am gresi deloc. Ceea ce face Nadal pe zgura este magnific. Si asta o spune cineva care il are ca si jucator favorit pe Djokovic si il respecta maxim pe Federer.

Am gasit o linie foarte interesanta la Betano.
Lovituri direct castigatoare Nadal : 32.5, Peste @ 1.80

Mi se pare o linie extrem, extrem de buna. Tsitsipas spunea intr-un interviu ca Nadal este genul de jucator care efectiv te face sa gresesti. Si daca nu gresesti tu, gaseste el o lovitura fantastica pe care stai sa te gandesti de unde a scos-o.

Intr-un singur meci a avut destul de putine winnere, in meciul cu Hanfmann, 25. E drept, adversarul sau a gresit teribil de mult nefortat. Nu o sa fie cazul si cu Nishikori. Nishikori nu este Hanfmann.
Cele mai bune barometre pentru mine sunt ultimele 2 intalniri. Un Goffin intr-o forma bunicica este la nivelul lui Nishikori. De asemenea, forma buna a lui Londero este din nou un barometru bun pentru acest tip de pariu.

Ei bine, a pierdut set cu Goffin. In acea intalnire de 4 seturi, Rafa a avut 38. In meciul cu Londero, un meci care a fost la indemana spaniolului fara probleme, Rafa a avut 40 de mingi castigatoare.

Intr-adevar, daca va fi un meci atat de scurt cu doar 6-7 game-uri de partea lui Nishikori, nu ma astept sa aiba 40 + winners Nadal. Sunt convins ca Kei va veni aici sa lupte. Va fi greu sa ia un set dar nu imposibil.

Cred ca Nadal are tot ce-i trebuie sa faca minim 33 de lovituri castigatoare in fata unui Kei care va incerca sa scurteze cat mai mult punctele pentru a-si mentine o stare fizica cat mai buna dupa maratonul cu Paire.