Cum depun la Fortuna direct in agentie, fara card

Fortuna se numara printre cele mai importante agentii de pariuri din Europa, atat in mediul online, cat si in offline. La noi tara este printre cele mai renumite, iar un punct forte al agentiei este ca ofera posibilitatea jucatorilor sa depuna sau sa retraga bani din conturile de pariuri online direct la agentia stradala, fara a fi nevoie de card.

In cele ce urmeaza va vom explica pas cu pas cum se realizeaza acest lucru si nimic nu poate fi mai simplu.

  1. In primul rand este nevoie de un cont online de pariuri deschis la Fortuna – Deschide cont aici si primesti un pariu de 300 RON fara risc.
  2. Apoi mergi la cea mai apropiata agentie stradala Fortuna.
  3. Ii spui persoanei de la casierie ca vrei sa depui bani pe contul online. Apoi ii dai un act de identitate (buletin, permis de conducere, etc), ii spui username-ul si, bineinteles, ii inmanezi suma de bani cu care vrei sa alimentezi contul online.

Vei putea apoi sa pariezi online pe site-ul Fortuna, atat de pe laptop, cat si de pe dispozitive mobile precum telefon sau tableta. Dupa cum spuneam, vei primi si un pariu fara risc pana la 300 RON.

[su_button url=”/fortuna” target=”blank” style=”soft” background=”#fae726″ color=”#040404″ size=”16″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Inregistreaza-te la Fortuna[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here