Cum poate un penalty sa salveze pariurile pierdute – pana la 500 RON inapoi

Cum poate un penalty sa salveze pariurile pierdute - pana la 500 RON inapoi

Cum poate un penalty sa salveze pariurile pierdute – pana la 500 RON inapoi

Au ramas doar 3 zile pana la startul noului sezon din Premier League (Anglia) si ceva mai mult de 10 zile pana ce se va auzi primul fluier din La Liga (Spania) sezonul 2018/2019 . Pentru meciurile de fotbal programate in primele esaloane din Spania si Anglia, precum si pentru cele ce se vor disputa in grupele Ligii Campionilor, casa de pariuri online Unibet a pregatit o oferta interesanta, care ne va salva multe pariuri ce le-am fi pierdut in ultimele minute de joc.

Despre ce este vorba? Pornind de la discutiile interminabile pe tema ,,a fost sau nu penalty?”, Unibet va rambursa toate pariurile pierdute de pana la 500 RON – BANI REALI in cazul in care se acorda un penalty in meciul pe care ai pariat (după minutul 90 al meciului). Sunt eligibile pariurile plasate pe pietele urmatoare: Primul/ultimul marcator, Scor corect timp regulamentar, Scorul primei reprize/scor final, Scorecast pentru orice Wincast. Asa cum precizam mai sus, oferta se aplica pentru meciurile din Premier League, La Liga și Liga Campionilor.

Cum poate un penalty sa salveze pariurile pierdute – pana la 500 RON inapoi – Cum beneficiezi de oferta:

  1. Oferta este valabila pentru toti clientii. Deschide cont aici in cazul in care vrei sa profiti si tu de ofertele Unibet!
  2. Plaseaza pariuri pre-meci, pe piețele indicate mai sus!
  3. Primesti banii inapoi CASH, in limita a 500 RON, daca se acorda o lovitura de la 11 metri după minutul 90 al meciului
  4. Rambursarea se face in maxim 48 de ore, doar pentru pariurile cu miza cuprinsa intre 25 si 500 ron
  5. Promotia se aplica atat pentru pariuri simple, cat si multiple. In cazul unui pariu multiplu, partea pierzatoare de tip Scor corect, Scorul primei reprize/scor final, Primul și Ultimul marcator a pariului multiplu va fi anulata (și considerată cu o cota de 1.00); pariul cumulativ ramane, totusi, valabil, in pofida faptului ca partea pierzatoare de tip Scor corect, Scorul primei reprize/scor final, Primul și Ultimul marcator din pariu este anulata