Cum poti sa incasezi 300 RON daca Romania invinge Serbia

Cum poti sa incasezi 300 RON daca Romania invinge Serbia

Cum poti sa incasezi 300 RON daca Romania invinge Serbia

  • Cota 60.00 pentru tricolori in partida de duminica
  • Oferta se adreseaza celor care NU au deja cont la Betfair
  • Poti paria maxim 5 RON pe cota speciala

Ne face mare placere sa spunem ca, joi seara, am asistat la un final de meci cu care noi, romanii, nu suntem deloc obisnuiti. Dupa ce Lituania a egalat, contrar cursului jocului, Romania in chiar ultimul minut de joc, nou-intratul Maxim a reusit in sfarsit sa arate ca un veritabil numar 10, transand soarta celor 3 puncte puse in joc la ultima faza a meciului (min.94).

Asadar, cu moralul la MAXIM, un stadion plin pana la refuz si increzatori ca se poate – dupa ce au terminat la egalitate partida de la Belgrad – scor 2-2, tricolorii promit sa se impuna in fata Serbiei, duminica, 14 octombrie, si sa urce pe primul loc in Grupa 4 a Ligii C din Nations League.

Pariaza 5 RON si primesti 300 RON, daca nationala se impune duminica!

  • Daca crezi in victoria Romaniei si ti-ai dori sa obtii 300 RON, cu un pariu de doar 5 ron, acceseaza acest link si deschide cont la casa de pariuri online Betfair, utilizand codul bonus ZFBNGB la inregistrare (e bifat deja).
  • Plaseaza apoi un prim pariu simplu, pre-meci, la cota normala din Sportsbook, pe victoria Romaniei in meciul cu Serbia si, in cazul in care acesta va fi rezultatul partidei, vei primi 300 RON (maxim 5 ron pot fi multiplicati pe cota marita). Daca inchizi pariul plasat mai devreme (cashout), pierzi promotia!
  • Miza (5 ron) va fi returnata cash, iar diferenta de 295 RON o vei primi in maxim 24 de ore, sub forma de freebet.
  • Freebetul poate fi foarte usor transformat in bani reali daca il plasezi (si castigi) pe un pariu cu cota minim 1.20, in termen de 30 de zile de la acordare. Ai grija pe ce cota il pariezi, deoarece poti pastra doar profitul (castig total minus miza).