Cupa Africii ne aduce din nou biletul zilei 26.06.2019

Cupa Africii ne aduce din nou biletul zilei 26.06.2019

Cupa Africii ne aduce din nou biletul zilei 26.06.2019. Salutare tuturor, sunt Marco Birlan si ne pregatim ca de obicei de biletul zilei.

Desi am vrut sa evit competitia in aceasta vara, se pare ca e o paine de mancat la Cupa Africii. Astazi repetam reteta de ieri, cu doua favorite de la care ma astept sa castige, sau macar sa ne ajute in prima repriza.

NIGERIA – GUINEEA

Guineea nu e deloc o echipa rea, daca ne uitam peste lotul lor. Un 2-2 cu Madagascar totusi ma face sa ma intreb cat de bine evolueaza ca si colectiv. De partea cealalta, Nigeria a castigat tarziu partida inaugurala, insa a dominat mai mereu jocul. Cu Ahmed Musa, Iwobi, Chukwueze si Ighalo in atac, e greu de crezut ca cei din Guineea vor rezista mult. Omeruo si Aina sunt doi fundasi cu experienta, amandoi petrecandu-si junioratul la Chelsea Londra. E posibil sa il vedem in teren astazi si pe legendarul jucator nigerian, John Obi Mikel.

EGIPT – DR CONGO

Despre Egipt nu sunt prea multe de spus. Una din cele mai de succes nationale ale Africii, joaca pe taram propriu in acest an si vrea trofeul. Mohamed Salah este marele superstar al egiptenilor si ma astept ca de aceasta data sa iasa la rampa. Elneny este un alt nume important al “faraonilor”, care nu cred ca vor avea mari probleme.

sursa foto: goal.com

COTA 2.07 – PARIAZA ACUM LA SUPERBET