Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Concurs Paysafe

3 X 50 Lei PAYSAFECARD
daca ghicesti scorul corect


Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Cupa Mondiala 2022: Biletul zilei in cota 30 din fotbal 24.11.2022

Promotii pariuri Cupa Mondiala 2022

Cupa Mondiala 2022: Biletul zilei in cota 30 din fotbal 24.11.2022

Salutare tuturor prieteni! Era si timpul sa fortam un bilet mai serios pentru aceasta Cupa Mondiala. Biletul zilei din fotbal este format din 6 evenimente de la cel mai important turneu din acest an. Putin mai jos vedeti si unde am plasat biletul.

VEZI AICI TOATE AVANCRONICILE DE LA CUPA MONDIALA>>

Este si normal sa apara surprize la Campionatul Mondial de fotbal, avand in vedere ca vorbim totusi despre prima etapa. Desigur, ce s-a intamplat in meciul Argentinei este foarte greu de explicat in cuvinte. Poate sansa noastra este aceea de a juca mai putine evenimente pe bilet, insa cotele trebuie sa fie pe masura. Drept urmare, am reusit sa selectez 6 eveniment pentru o cota de 30 pe site-ul celor de la Las Vegas.

Bilet in cota 30 pentru Cupa Mondiala

Dupa cum se observa avem si doua partide ce se vor desfasura astazi. Este vorba despre favoritele caselor de pariuri online, Brazilia si Portugalia. Am adaugat pe bilet niste intervaluri pentru a creste putin cotele si speram ca lucrurile sa mearga bine.

Apoi intram cu tupeu in a doua etapa de la Campionatul Mondial si incercam sa lovim partidele importante. Senegal are o sansa extrem de mare sa o invinga categoric pe Qatar, dupa ce am vazut jocul din prima etapa. De asemenea, nu cred ca Arabia Saudita o sa mai faca vreo surpriza la acest turneu, asa ca mergem pe trupa lui Lewa.

Desigur, pe acest bilet am adaugat fiecare recomandare single ce mi-a oferit incredere. Puteti selectat dupa bunul plac sau sa modificati biletul in functie de inspiratie. Bafta multa!

More in Biletul zilei