Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

Superbet

88 Rotiri Gratuite

Sizzling Hot Deluxe + 25 Lei FreeBet

Superbet

88 Rotiri Gratuite

Sizzling Hot Deluxe + 25 Lei FreeBet

previous arrow
next arrow

Ponturi Cupa Mondiala Qatar 2022

Pariuri speciale – Cupa Mondiala – 27.11.2022

Pariuri speciale - Cupa Mondiala - 27.11.2022 sursa foto: Khel Now

Cupa Mondiala ne ofera o varietate de pariuri speciale de pe urma carora am putea profita. Betfair vine in ajutorul nostru cu un pariu special pentru meciurile de duminica, de la ora 18 si ora 21. Asta inseamna ca un singur pariu, va lua in calcul rezultatele de la Croatia – Canada si Spania – Germania.

Croatia – Canada

In partida cu Maroc, Croatia a dominat partida, dar nu a reusit sa impinga mingea dincolo de linia portii. Au avut o posesie de 65%, 6 ocazii de gol si 5 cornere. Meciul s-a terminat 0-0, insa au aratat ca au dorinta de a nu isi termina aventura prematur. Au nevoie de victorie pentru a ramane in cartile calificarii in optimile Cupei Mondiale.

Canadienii au avut parte de un arbitraj nedrept in partida pierduta contra Belgiei. Au aratat mult mai bine decat belgienii si cu siguranta vor cauta victoria in aceasta partida. Penalty-ul ratat de Davies si apoi inca 2 neoferite de central, au pus capac si au incins partida pentru toata lumea. Au avut un total de 21 de ocazii de gol, 4 cornere si o posesie de 46% in partida cu Belgia. Fara un rezultat pozitiv astazi, canadienii isi iau adio de la restul Cupei Mondiale.

Spania – Germania

Spania a socat fanii fotbalului, dupa ce a invins Costa Rica cu 7-0 in meciul inaugural pentru ei, de la aceasta editie de Cupa Mondiala. O alta premiera a avut loc in sensul in care apararea spaniolilor a fost atat de eficienta, incat Costa Rica nu a trimis niciun sut pe spatiul portii. Dupa ce au fost contestati de atatea ori din cauza jocului fara goluri, aceasta victorie a inchis gura multor contestatari.

Germania a socat si ea, dar negativ. Invinsa de Japonia cu 2-1, dupa ce au condus cu 1-0, nemtii au fost subiectul glumelor in trendul internetului. Acestia au protestat la inceput de partida impotriva incalcarii drepturilor omului de statul qatarez, fapt pentru care multi au spus ca au lasat fotbalul departe, pentru a protesta. Fara o victorie astazi, Germania isi ia adio de la Mondial si trece pe lista alaturi de Qatar, prima echipa eliminata de la Cupa Mondiala. Totusi, i-au dominat pe japonezi, avand 25 de ocazii de gol, 6 cornere si o posesie halucinanta: 74%.

More in Ponturi Cupa Mondiala Qatar 2022