Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Ponturi Cupa Mondiala Qatar 2022

Pariuri speciale in semi-finalele Cupei Mondiale 2022

Pariuri speciale in semi-finalele Cupei Mondiale 2022 sursa foto: Digi Sport

Marti si Miercuri, aflam finalistele acestei editii de Cupa Mondiala din Qatar. Pentru aceste partide, Betfair a pregatit niste pariuri speciale, ce merita atentia noastra. Reamintim faptul ca cele doua semi-finale sunt: Argentina vs. Croatia, marti si Maroc vs. Franta, miercuri. Ambele partide vor incepe la ora 21:00 si vor putea fi vizionate pe TVR 1.

Marti, ora 21:00 – Argentina vs. Croatia

  • Argentina a marcat de 9 ori si a primit 5 goluri pana in aceasta faza a turneului. Are un total de 10 cartonase incasate, cele mai multe in partida cu Olanda. In partidele jucate, s-a inregistrat o medie de 8.2 cornere.
  • Croatia a marcat de 6 ori si a primit 3 goluri, fiind una din cele mai putin spectaculoase echipe din semi-finale. Are un total de 6 cartonase incasate, in partidele de pana acum. Media cornerelor din partidele croatilor este de 8.2.

Miercuri, ora 21:00 – Maroc vs Franta

  • Maroc, surpriza absoluta a acestui turneu, a marcat de 5 ori si a primit un singur gol. Are un total de 6 cartonase incasate, iar in partidele jucate de pana acum, s-au inregistrat, in medie, 8.6 cornere.
  • Franta, este echipa cu cele mai multe goluri marcate, dintre echipele din semi-finala: a inregistat 11 goluri. Totodata, a primit 5 goluri, dar si un total de 5 cartonase, fiind nationala cea mai cuminte.

Betfair ne ofera doua pronosticuri speciale pentru partidele din semi-finale:

  1. In ambele partide din semi-finale, sa se marcheze 6 sau mai multe goluri
  2. In fiecare meci din semi-finale, sa se marcheze cel putin 1 gol, sa se acorde cel putin 2 cartonase (indiferent de echipa) si sa se inregistreze 8 sau mai multe cornere
In ambele partide din semi-finale, sa se marcheze 6 sau mai multe goluri
In fiecare meci din semi-finale, sa se marcheze cel putin 1 gol, sa se acorde cel putin 2 cartonase (indiferent de echipa) si sa se inregistreze 8 sau mai multe cornere

More in Ponturi Cupa Mondiala Qatar 2022