Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi Armenia vs Liechtenstein – Preliminarii Cupa Mondiala

Ponturi Armenia vs Liechtenstein

Ponturi Armenia vs Liechtenstein – Preliminarii Cupa Mondiala

Armenia si Liechtenstein se intalnesc Miercuri 8 Septembrie 2021, de la ora 19:00. Partida conteaza pentru preliminariile Campionatului Mondial si face parte din grupa Romaniei.

Betano nu le acorda prea multe sanse oaspetilor, care au o cota de 20 astazi!

Cote Betano Armenia vs Liechtenstein

Armenia

Armenia a pierdut sefia acestei grupe, dupa o infrangere categorica in Germania. Trupa lui Hansi Flick nu a stat la discutii, iar la pauza conducea cu scorul de 4-0, dupa dubla lui Gnabri si reusitele lui Reus & Werner. Dupa pauza au marcat si Hofmann & Adeyemi, stabilind astfel scorul final al intalnirii – 6:0. Mkhitaryan si Adamyan nu au putut sa produca prea multe pe faza ofensiva.

Totusi este inca o situatie favorabila pentru gazde, care ocupa locul 2 in grupa, cu 10 puncte acumulate. Armenii isi pot pastra aceasta pozitie, indiferent de restul partidelor, daca indeplinesc o formalitate astazi. Barseghyan este omul cheie in campania de calificare, cu 2 goluri inscrise si 3 pase decisive oferite.

Liechtenstein

Liechtenstein a suferit Duminica a 5-a infrangere din 5 posibila. Modesta nationala s-a deplasat la Bucuresti, acolo unde a fost invinsa cu scorul de 2-0 de catre Romania. Cu acelasi rezultat pierdeau oaspetii de astazi si acum 2 etape, impotriva Germaniei. A fost un rezultat laudat de presa din tara, tinand cont de diferenta uriasa de valoare.

Astfel, dupa 5 runde, Liechtenstein ramane cu un singur gol inscris si 14 incasate. In mansa tur cu Armenia din 25 Martie, elevii luI Stocklasa au fost invinsi destul de greu. Frommelt a trimis in propria poarta in minutul 83, fiind singura reusita a partidei.

Armenia nu are timp sa planga infrangerea din Germania, pentru ca are nevoie de toate cele 3 puncte astazi. Ma astept ca echipa sa se concentreze si sa treaca peste acel esec, ce oricum nu a surprins pe nimeni.

Liechtenstein a aratat putin fotbal pe Arena Nationala si nu cred ca se vor schimba prea multe in aceasta deplasare.

Ponturi Armenia vs Liechtenstein

1 pauza / 1 final, cota 1.50 la Betano

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022