Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi Islanda vs Macedonia de Nord – Preliminarii Cupa Mondiala

Ponturi Islanda vs Macedonia de Nord

Ponturi Islanda vs Macedonia de Nord – Preliminarii Cupa Mondiala

Islanda vs Macedonia de Nord este un duel din grupa de calificare a Romaniei, la Campionatul Mondial din 2022. Partida este programata pe 5 Septembrie, cu incepere de la ora 19:00.

Operatorul online de pariuri Betano le acorda prima sansa nordicilor, insa echipa are mari probleme. Reusesc macedonenii o victorie in Scandinavia? Profita de o cota de 3.25!

Cote Betano Islanda vs Macedonia vs Nord

Islanda

Generatia fantastica ce a evoluat la EURO 2016 si la Campionatul Mondial din 2018 este la apus, iar nationala trece prin schimbari majore. Tocmai de aceea momentan scandinavii nu se mai pot gandi la turnee finale si cu siguranta vor mai trece ani buni pana sa rasara o noua generatie capabila de performante istorice. Islandezii sunt zdruncinati si de scandaluri interne cu tenta sexuala, fapt pentru care capitanul Sigurdsson este indisponibil.

Cu o serie de rezerve in teren, acestia nu au avut prea multe sanse contra Romaniei. Nicolae Stanciu si Dennis Man au fost decisivi pentru tricolori, in victoria cu 2-1 din Islanda. Gazdele au ramas pe penultimul loc in grupa, cu 3 puncte acumulate – dupa victoria cu 4:1 din Liechtenstein.

Este insa mult prea putin pentru ca suporterii sa se mai gandeasca la turneul final din Qatar.

Macedonia de Nord

Macedonenii impresioneaza in aceasta campanie de calificare, fiind pe locul 3 in clasament – la un punct deasupra Romaniei. O singura infrangere au suferit oaspetii de astazi, 3-2 pe Arena Nationala in fata tricolorilor. Dupa doua victorii cu Liechtenstein si Germania, Macedonia de Nord a primit vizita liderului surprinzator – Armenia.

Cele doua s-au anihilat reciproc si au remizat cu scorul de 0-0. In timp ce macedonenii au avut o posesie net superioara, armenii au fost mai periculosi si au expediat 3 suturi pe poarta adversa. In absenta lui Pandev, Trajkovski, Bardhi si Elmas reprezinta principalele arme ale selectionerului.

Oaspetii evoluau ultima oara pe acest teren, in 2008. Atunci Islanda se impunea cu scorul de 1-0 in preliminariile Cupei Mondiale.

Islanda schimba din mers liniile, iar jocul este afectat. Echipa pare mult slabita fata de ultimii 5 ani, iar Macedonia poate profita. Oaspetii au capatat multa incredere dupa participarea la EURO 2020 si acum viseaza la un Campionat Mondial.

Ponturi Islanda vs Macedonia de Nord

x2 (Macedonia de Nord nu pierde), cota 1.63 la Betano

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022