Connect with us

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi Olanda vs Gibraltar – Preliminarii Cupa Mondială

Ponturi Olanda vs Gibraltar

Luptă la baionetă în Grupa G, cu Olanda în rolul de lider care nu se poate considera scăpat în câștigător și care abordează cu griji ultimele 3 partide din Grupa G. Cu siguranță, la meciul următor nu va tremura pentru victorie. Olanda va adăuga luni seară, 11 octombrie, încă 3 puncte, după partida cu Gibraltar, care va fi găzduită de arena „De Kuip” din Rotterdam, de la ora 21.45. Se joacă în fieful celor de la Feyenoord, și nu la Amsterdam.

Betfair nu oferă nicio șansă celor din Gibraltar la o minune, dându-le oaspeților cota 55 la victorie în Olanda vs Gibraltar.

Olanda

Batavii lui Louis van Gaal au 16 puncte în clasament, dar Norvergia nărăvașului Haaland este la două puncte în spate, iar Turcia – la 4 puncte. De asemenea, distanța față de Muntenegru este de 5 puncte.

Olanda s-a impus vineri în Letonia cu 1-0. La Riga, golul l-a lucrat Memphis Depay, iar finalizarea i-a aparținut lui Dany Klaassen, un mijlocaș care a înflorit, la 28 de ani, la Ajax Amsterdam, unde a revenit după două stagiuni la Werder Bremen.

Olanda vs Gibraltar. Memphis Depay, omul numărul 1 al Olandei

Olanda s-a întors bosumflată de la Euro. L-a dat afară pe selecționerul De Boer și l-a instalat pe versatul van Gaal, un zbir care își anunțase retragerea din antrenorat. Schimbarea la față a selecționatei Oranje s-a simțit la scurtă vreme. După 1-1 cu Norvegia, a urmat o demonstrație de forță în dublă manșă: 4-0 cu Muntenegru și, mai ales, 6-1 cu Turcia, rezultat care a atras demiterea selecționerului Senol Gunes. Olanda a beneficiat de remiza înregistrată vineri dintre Turcia și Norvegia.

Dintre urmăritoarele Olandei, Norvegia pare mai „înfometată” decât Turcia, mai ales că a lipsit de la Euro 2020. În schimb, la turci, liniștea de construi rezultate nu există. Turcia a pierdut toate meciurile de la turneul final continental, iar dezamăgirea se resimte. Echipa nu are încredere că poate depăși marile obstacole.

Gibraltar

Gibraltar este echipa de sacrificiu a grupei, pe seama căreia toți rivalii își fac planuri de a înscrie cu nemiluita. A marcat, cumva, 3 goluri, dar a primit 28. Stânca din Gribraltar s-a clătinat și la meciul de vineri, când Muntenegru i-a administrat scor de neprezentare.

Naționala din Gibraltar are selecționer uruguayan, Ribes, în vârstă de 64 de ani, dar nicidecum nu-și propune vreun stil sud-american de joc. Principala grijă este să-și păzească poarta de furia ofensivă a adversarilor. Mulți fotbaliști evoluează la Lincoln, adversara CFR-ului în cupele europene.

Olanda vs Gibraltar. Lincoln, campioana Gibraltarului, învinsă de CFR

Ponturi Olanda vs Gibraltar -> la Betfair, cota 2,62 că Memphis Depay va deschide scorul

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022