Connect with us

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri Anglia vs Andorra – Preliminarii Cupa Mondiala

Ponturi pariuri Anglia vs Andorra

Ponturi pariuri Anglia vs Andorra – Preliminarii Cupa Mondiala

Anglia se pregateste de o noua victorie pe Wembley, Duminica 5 Septembrie. Incepand cu ora 19:00, nationala lui Southgate primeste vizita modestei Andorra.

Casele de pariuri online le ofera o cota minima britanicilor, iar o victorie a oaspetilor poate aduce un castig astronomic. In acest moment cota celor din Andorra ajunge pana la 75!!

Cote Betano Anglia vs Andorra

Anglia

Este o chestiune de timp pana ce Anglia se va califica matematic la Campionatul Mondial din Qatar. Nu mai exista dubii, dupa ce britanicii au reusit sa obtina 12 puncte in primele 4 etape. De altfel golaverajul confirma aceasta dominare categorica a Grupei I – 13 goluri inscrise si unul singur incasat. Vice-campioana europeana cu siguranta va lupta pentru aur si pe plan mondial.

In fata a zeci de mii de suporteri maghiari, englezii au facut show pe Puskas Arena cu nationala Ungariei. Kane & co. au fost alimentati de ura din tribune si au turat motoarele dupa pauza. Raheem Sterling, Harry Kane, Harry Maguire si Declan Rice au fost artizanii victoriei cu scorul de 4-0.

  • Echipa probabila: Pickford – Walker, Stones, Maguire, Shaw – Henderson, Bellingham – Sterling, Lingard, Grealish – Bamford

„Nu prea am realizat ce se întâmplă de pe bancă. Se pare că au fost niște incidente și toată lumea știe că suntem o echipă unită și că ce s-a întâmplat este complet inacceptabil. Totul va fi raportat celor de la UEFA și vom vedea ce va urma de aici încolo.” a declarat Gareth Southgate

Andorra

Andorra evolua ultima oara in Anglia, in Iunie 2009. Tot intr-o partida de calificare pentru Cupa Mondiala, formatia oaspete suferea o infrangere usturatoare – 6:0. Suporterii nu se asteapta la minuni nici de aceasta data, mai ales pe Wembley. Totusi echipa se declara multumita pentru faptul ca a obtinut primele puncte din aceasta campanie.

Dupa 3 infrangeri consecutive, Andorra a invins-o pe San Marino acasa. Vales a fost eroul echipei, cu o dubla reusita in minutele 18 si 24. Inainte de acest succes, oaspetii de astazi au pierdut cu Ungaria, Polonia si Albania, marcand un singur gol doar impotriva maghiarilor.

  • Echipa probabila: Gomes – Cervos, Jimenez, Llovera, San nicolas – Martinez, Moreno, Vales, Jordi Alaez – Pujol, Betriu

Nu se pune problema castigatoarei astazi, ci a diferentei de goluri. Anglia cu siguranta se va impune pe Wembley si cred ca va face show.

Rezervele au sansa de a-l impresiona pe Southgate, asadar ma astept la un festival de ocazii la poarta oaspetilor.

Ponturi pariuri Anglia vs Andorra

peste 4.5 goluri, cota 1.62 la Betano

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022