Connect with us

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri Armenia vs Macedonia de Nord – Preliminarii Cupa Mondială

Ponturi pariuri Armenia vs Macedonia de Nord

Meciul Armenia vs Macedonia de Nord, din Grupa J a campaniei de calificare la Cupa Mondială de fotbal Qatar 2022, se joacă joi, 11 noiembrie, de la ora 19:00, pe stadionul ”Republican” din Erevan. Au mai rămas două etape de disputat în Grupa J.

La casele de pariuri, remiza are cea mai mare cotă, „X”-ul fiind cel mai improbabil „semn” dintre toate. Asta pentru că fiecare națională are nevoie de victorie, pentru a prinde locul secund în grupăr.

Așadar, este un meci de totul sau nimic, iar victoria gazdelor și succesul oaspeților au cote aproximativ egale. Mizăm pe un succes al Macedoniei de Nord, o echipă mai puternică și decât Armenia, dar și decât România.

Armenia

De pe 31 martie, când a bătut România cu 3-2, Armenia n-a câștigat niciun joc. De atunci, trupa armeană a disputat în total 7 partide, dintre care 5 oficiale. A pierdut 3 și a remizat în 4 dintre acestea.

Ponturi pariuri Armenia vs Macedonia de Nord. Victoria miraculoasă a Armeniei

Din favorită la locul 2, Armenia a ajuns să aibă a 3-a șansă, comparativ cu România și cu Macedonia de Nord. Iar programul n-o ajută. După duelul cu macedonenii, la 3 zile primesc vizita Germaniei, deja calificată, dar dornică să termine campania strălucitor.

Armenia este pe locul 4 în Grupa J, după Germania (21p), România (13p) și Macedonia de Nord (12p).

Macedonia de Nord

Macedonia a fost clar mai bună decât România, în cel mai recent duel direct, deși jocul s-a terminat cu un rezultat alb. Cum România a bătut Armenia, regula de trei simplă spune că Macedonia de Nord n-ar trebui să aibă probleme cu Armenia, selecționată al cărei singur avantaj este terenul propriu.

În tur, la Skopje, a fost 0-0, cu gazdele dominând categoric. La fel ca și în meciul cu România, terminat tot nedecis. Macedonia de Nord a bătut doar pe Liechtenstein, în meciurile oficiale, după miracolul din 31 martie, 2-1 cu Germania.

Ultimul meci din grupă, cu Islanda, o reprezentativă ieșită din calculele calificării. Doar că, spre deosebire de România, Macedonia de Nord nu mai este la mâna ei. Dacă tricolorii bat Islanda acasă și câștigă cu Liechtenstein, termină pe locul 2, care trimite la baraj.

Așadar, dincolo de un succes la Erevan, macedonenii au nevoie de un rezultat bun al Islandei la București. Două victorii și un egal pentru Macedonia în fața Armeniei, de-a lungul timpului.

Ponturi pariuri Armenia vs Macedonia de Nord -> cota 2.85 la Unibet pentru victorie Macedonia de Nord.

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022