Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri Belarus vs Republica Cehă – Preliminarii Cupa Mondială

Ponturi pariuri Belarus vs Republica Cehă

Belarus – Cehia, de luni seară, 11 octombrie, de la ora 21:45, este o partidă în care o singură echipă are ceva de pierde. Iar aceasta se numește Republica Cehă. În Grupa E, Belgia a scăpat de una singură, iar pentru locul secund aleargă Republica Cehă și Țara Galilor. Pentru Belarus și Estonia, celelalte două selecționate din grupă, există doar miza evitării ultimului loc.

Cehii sunt favoriți, potrivit agențiilor de pariuri, având o cotă la victorie de 1,3 la pariul Belarus vs Republica Cehă.

Belarus

Situația politico-socială tensionată din Belarus nu permite disputarea meciului în capitala Minsk. Astfel că jocul a fost mutat pe un teren neutru, la Kazan, în Rusia prietenului Putin, cu care președintele Belarusului, Lukașenko, se înțelege de minune.

Belarus, picată ultima în grupă, n-are mari așteptări de la acest meci. Cu 3 puncte adunate în 6 meciuri, speranțele de a prinde unul dintre primele două locuri sunt vise de iarnă. Totuși, rezultatele din septembrie nu pot fi socotite rușinoașe. Înfrângeri la limită, deși în cale a avut adversari mult mai bine cotați. Au rezultat scoruri decente: 0-1 cu Republica Cehă, 2-3 cu Țara Galilor și 0-1 cu Belgia. Ultimul rezultat poate fi privit chiar ca o mare reușită. O națională precum cea a Belgiei, prima în clasamentul FIFA, n-a fost în stare să îi dea un sac de goluri. Rușinea a trăit-o însă în meciul de vineri seară, 8 octombrie, la Tallinn, unde Belarus a pierdut în fața Estoniei, 0-2, și i-a luat locul pe ultima poziție.

Numele bielorușilor din teren nu spun mai nimic în fotbalul mare. Există un Șevcenko, dar cel care îl poartă este departe de calitatea celebrului vârf ucrainean lansat de Dinamo Kiev, ultima oară selecționer al Ucrainei la Campionatul European. „Șeva” al Belarusului are 22 de ani și joacă la Șahtior Salihorsk. Naționala din Belarus are un zbir pe bancă: Kondratiev, 61 de ani.

Cehia

Cehia, sau Republica Cehă, a combinat de toate, în seria de 3 jocuri din luna septembrie. A învins Belarus acasă, apoi a cedat fără speranță în Belgia, 0-3, pentru a remiza apoi acasă cu Ucraina, 1-1. Cehii au terminat la egalitate, vineri seară, cu galezii, 2-2, și sunt pe locul 2, cu 8 puncte. Același număr de puncte îl are și Țara Galilor, dar are un meci în minus disputat. Liderul Belgia, 16 puncte, nu mai poate fi ajuns.

Echipa cehă stă în golgheterul de la Euro 2020, Patrik Schick, care se laudă cu o dublă reușită recent, pe 3 octombrie, la echipa de club, Bayer Leverkusen. La 25 de ani, Schickl se pregătește să decoleze spre un nume mare din fotbalul european. Cehii mizează tot pe un selecționer cu experiență, Silhavy, 59 de ani.

Ponturi pariuri Belarus vs Republica Cehă. La oaspeți, Patrik Schick a fost eroul astă-vară

Ponturi pariuri Belarus vs Republica Cehă

Belarus nu poate emite pretenții nici măcar la un punct, mai ales după rușinea din Estonia. Se estimează că oaspeții pot lesne câltiga fără să primească gol. Pariul că ambele echipe nu vor marca gol are cota 1,60 la Unibet.

Ponturi pariuri Belarus vs Republica Cehă: Belarus nu dă gol (sub 0,5) -> cota 1,74

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022