Connect with us

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri Bolivia vs Paraguay – Preliminarii Cupa Mondiala

Preliminariile Cupei Mondiale din America de Sud continua Marti 14 Octombrie 2021, de la ora 23:00. Bolivia si Paraguay se intalnesc in etapa cu numarul 12.

Gazdele pornesc in acest moment cu prima sansa la Betfair, insa cotele celor doua la victorie sunt foarte echilibrate.

Cote Betfair Bolivia vs Paraguay

Bolivia

Cu 9 puncte acumulate in 11 etape, Bolivia nu poate emite pretentii la Cupa Mondiala. Calificarea nu reprezenta insa un obiectiv pentru aceasta nationala modesta. Bolivienii sunt obisnuiti cu ultimele locuri in preliminariile din zona Americii de Sud.

Gazdele au reusit etapa trecuta sa obtina abia a 2-a victorie. Bolivia a intalnit reprezentativa din Peru si totul parea sa se indrepte catre o remiza alba. Vaca a vazut cartonasul rosu in minutul 76, insa peruvienii nu au profitat de avantajul numeric.

Ramiro Vaca – introdus in teren in minutul 82 – a marcat unicul gol al partidei 60 de secunde mai tarziu si a devenit astfel erou pe Estadio Hernando Siles din La Paz.

Paraguay

Paraguay tocmai ce a pierdut in Chile si astfel a ramas sub locurile de calificare. In acest moment oaspetii ocupa pozitia cu numarul 6 in clasament, cu 12 puncte acumulate. Sunt 3 puncte diferenta intre Paraguay si Columbia – ocupanta locului de baraj.

Nationala a rezistat o ora pe Santiago de Chile, pana ce Bereton a deschis scorul. Isla a punctat si el in minutul 72 si a stabilit scorul final al intalnirii – 2:0. Paraguayenii au fost 0 pe faza ofensiva, fiind fara sut pe poarta adversa.

Alderete este suspendat in aceasta deplasare din Bolivia, dupa ce a fost eliminat in minutul 89 al partidei cu Chile. Venezuela reprezinta singura nationala din calificari cu o ofensiva mai slaba decat a oaspetilor de astazi. Paraguay a marcat doar 9 goluri in 11 partide.

Pentru Paraguay acest meci este foarte important. Cu 3 puncte obtinute in Bolivia, oaspetii pot ramane in cursa de urmarire a Columbiei si a Uruguayului. Bolivienii mai au sanse matematice la calificare, insa sunt obligati sa confirme victorie din ultima runda.

Ma astept sa vad o partida deschisa, deoarece remiza nu multumeste pe nimeni. Tocmai de aceea merg pe goluri.

Ponturi pariuri Bolivia vs Paraguay

peste 2.5 goluri @ cota de 2.27 la Betfair

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022