Connect with us

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri Cipru vs Slovacia – Preliminarii Cupa Mondiala

Ponturi pariuri Cipru vs Slovacia

Ponturi pariuri Cipru vs Slovacia – Preliminarii Cupa Mondiala

Miercuri 24 Martie, de la ora 21:45, Neo GSP Stadium din Nicosia va gazdui infruntarea Cipru vs Slovacia. Cele doua nationale debuteaza astazi in preliminariile Campionatului Mondial.

Oaspetii au un plus de experienta si valoare, fapt pentru care operatorul online Unibet le acorda prima sansa.

Cote Unibet Cipru vs Slovacia

Cipru

Din Octombrie 2019 si pana astazi, Cipru a reusit o singura victorie oficiala. Este vorba de un 2-1 cu Luxemburg in Nations League – inregistrat pe data de 14 Noiembrie 2020. Succesul a fost urmat insa de o infrangere usturatoare pe terenul Muntenegrului – scor 4:0. Cipriotii au incheiat pe ultimul loc in grupa de Liga Natiunilor, retrogradand astfel in esalonul D. Din Grupa 1 a mai facut parte si Azerbaijan.

Nu este o surpriza faptul ca Cipru nu va participa la Campionatul European din 2021. Gazdele de astazi nu au avut practiv reo sansa, intr-o grupa cu Belgia si Rusia. Totusi, cipriotii trebuie apreciati pentru faptul ca au strans 3 victorii si au terminat deasupra reprezentativelor din Kazakhstan sau San Marino.

Slovacia

Daca aruncam o privire peste lotul oaspetilor de astazi, vedem diferenta mare de valoare. Vorbim de jucatori precum Skriniar, Lobotka, Kucka sau Weiss – care evolueaza la cel mai inalt nivel. Lipseste insa cel mai important nume din ultimul deceniu – Marek Hamsik. Ajuns la 33 de ani, mijlocasul tocmai ce a revenit in fotbalul european – fiind transferat de Goteborg. Se zvoneste din ce in ce mai mult cu privire la o intoarcere in Serie A, la Napoli.

“Nu vreau sa vorbesc despre viitor. Doar ce am semnat cu Goteborg si vreau sa ma concentrez pe ce am de facut aici.” a comentat Marek Hamsik cu privire la ultimele zvonuri

Oaspetii vor participa la Campionatul European. Slovacia a reusit inextremis calificarea, dupa o victorie in barajul cu Irlanda de Nord. Pe 18 Noiembrie au disputat slovacii ultima partida oficiala, atunci cand pierdeau in Cehia cu scorul de 2-0 (grupele Nations League).

Avantajul terenului propriu nu mai are o insemnatate atat de mare fara suporteri in tribune. Tocmai de aceea merg astazi pe mana oaspetilor, care cred ca pot incepe calificarile cu o victorie. Lotul este unul mai valoros, iar in partidele oficiale Cipru nu a reusit pana acum sa se impuna.

Ponturi pariuri Cipru vs Slovacia

Slovacia castiga, cota 2.00 la Unibet

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022