Connect with us

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri Cipru vs Slovenia – Preliminarii Cupa Mondiala

Ponturi pariuri Cipru vs Slovenia

Ponturi pariuri Cipru vs Slovenia – Preliminarii Cupa Mondiala

Cipru si Slovenia se intalnesc Marti 30 Martie – de la ora 19:00 –  pe Neo GSP Stadium din Nicosia.

Partida din preliminariile Cupei Mondiale are o favorita certa. Oaspetii sunt cotat cu 1.65 de catre operatorul online Betano, in timp ce victoria gazdelor poate aduce de 5x suma pariata!

Cote Betano Cipru vs Slovenia

Cipru

Cipru ocupa penultima pozitie a grupei H, cu un singur punct acumulat in 2 runde. Echipa arata destul de modest, iar statistica ne confirma acest lucru. Cipriotii nu au reusit inca sa marcheze, fiind inexistenti pe faza ofensiva. In prima runda, gazdele de astazi au primit vizita reprezentativei Slovaciei. Cele doua nu au oferit prea mult fotbal si s-au anihilat reciproc, remizand alb.

O etapa mai tarziu, Cipru s-a deplasat in Croatia. Pasalic a reusit sa marcheze in minutul 40. Mijlocasul celor de la Atalanta a fost astfel decisiv si a stabilit scorul final al intalnirii. Cipriotii au fost dominati categoric, avand la finalul partidei doar 34% posesie si 2 suturi pe poarta.

Slovenia

Slovenii incepusera excelent aceasta campanie de calificare. Echipa a reusit sa o rapuna pe vice-campioana mondiala – Croatia – in propriul fief. Lovric marca din pasa lui Sporar unicul gol al partidei si aducea 3 puncte foarte importante. Trei zile mai tarziu, oaspetii de astazi s-au deplasat la Sochi, pentru o partida cu nationala Rusiei.

Dzyuba i-a rapus pe sloveni cu o dubla reusita in minutele 26 respectiv 35. Ilicic a reusit sa marcheze in minutul 36, insa repriza secunda nu a mai adus schimbari pe tabela de marcaj. In acest moment toate sperantele oaspetilor sunt puse in portarul Jan Oblak si avacantul Ilicic.

“Dupa doua partide cu cele mai bune formatii din grupa avem 3 puncte. Acest lucru ne arata faptul ca daca suntem indecisi, putem pierde oricand!” a comentat selectionerul Matjaz Kek evolutia elevilor sai

Slovenia are calitate suficienta in ofensiva pentru a lua toate cele 3 puncte din Cipru. Ilicic, Sporar sau Zajc evolueaza in campionate importante din Europa, iar experienta ar trebui sa isi spuna cuvantul. De asemenea, e greu de crezut ca o ofensiva precum a cipriotilor il poate invinge pe Jan Oblak.

Tocmai de aceea voi merge direct pe un succes al slovenilor, la o cota foarte interesanta.

Ponturi pariuri Cipru vs Slovenia

Slovenia castiga, cota 1.65 la Betano

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022