Connect with us

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri Croația vs Slovacia – Preliminarii Cupa Mondială

Ponturi pariuri Croația vs Slovacia

Croația pretinde justificat primul loc în Grupa H a preliminariilor pentru Mondiale. Astfel că luni, 11 octombrie, n-are voie să piardă duelul cu Slovacia. Cele două formații care au fost la Euro 2020 se înfruntă la Osijek, de la ora clasică, 21.45.

La Unibet, victoria gazdelor este dată ca sigură. Croații vor forța din start și până la final, astfel că sunt șanse mari să termine meciul cu o diferență considerabilă.

Croația

Croația s-a întors zâmbitoare de la Larnaca, unde vineri, 8 octombrie, a bătut Cipru cu 3-0, cu Luka Modric, Balonul de Aur, ratând un penalty. Croația este lider, cu 16 puncte, la fel ca și Rusia. Pe 3 este Slovenia (10p), iar pe 4 – Slovacia (9p). Malta și Cipru, ambele cu câte 4 puncte, nu contează în luptă.

Croația nu mai are cuplul de mingicari Modric-Rakitic, dar rămâne o forță în preliminarii, având o linie mediană solidă. Locul mijlocașului de la Sevilla a fost luat de Kovacic, devenit om de bază la Chelsea, unde îl servește cu pase ideale pe belgianul Lukaku. De asemenea, Perisic și Brozovic îl ajută pe selecționerul Dalic să țină echipa în priză până la obținerea biletelor pentru turneul final.

Din 1998, când a eliminat România de la Coupe du Monde, Croația a ținut steagul sus în toate campaniile de calificare. Iar vârful a fost atins în Rusia 2018, când a jucat finala Cupei Mondiale cu Franța.

Ponturi pariuri Croația vs Slovacia. Croația, răpusă de Franța în finala Cupei Mondiale

Slovacia

Slovacia a atras atenția la Euro cu victoria contra Poloniei. A cedat în fața Suediei, 0-1, și s-a prăbușit contra Spaniei, 0-5. De la revenirea de la turneul final, a învins Cipru și a remizat cu Slovenia. A capotat însă identic, 0-1, în fața celor două formații care se bat la primul loc, Croația și Rusia.

Ca să poată amenința primele două poziții, Slovacia ar fi trebuit să „culeagă” ceva din deplasarea de la Kazan. Rușii pregătiți de Valeri Karpin i-au „executat” scurt, 1-0, pe elevii lui Tarkovic.

Atacantul Robert Bozenik, 21 de ani, de la Fortuna Dusseldorf, n-a găsit drumul spre gol, iar Marek Hamsik, revenit în Europa, la Trabzonspor, nu mai are strălucirea de la Napoli, acumulând deja 34 de ani.

Slovacia are firmă bună, deși echipa nu strălucește. Vinde la prețuri mari și își pune excelent în valoare fotbaliștii. Naționala are jucători în Premier League (Kucka de la Watford), Bundesliga (Peter Pekarik de la Hertha Berlin și Ondrej Duda de la FC Koln) și Serie A (Skriniar de la Inter Milano), dar nu poate rupe norii în preliminarii.

Ponturi pariuri Croația vs Slovacia: Croația câștigă repriza a doua -> cota 1,68 la Unibet.

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022