Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri Franța vs Kazakhstan – Preliminarii Cupa Mondială

Ponturi pariuri Franța vs Kazakhstan

Meciul Franța vs Kazakhstan se derulează sâmbătă, 13 noiembrie, pe „Stade de France” din Paris, de la ora 21:45. O partidă cu sens unic.

La 888sport, Franța are statut de mare favorită, oaspeții având șanse aproape de 0. Singurul calcul este legat de câte goluri vor încasa kazakhii.

Franța

Campioana lumii este în urmă cu meciurile în Grupa D, fiind angrenată în Liga Națiunilor, competiție pe care a și câștigat-o.

Ponturi pariuri Franța vs Kazakhstan. „Cocoșii” au câștigat Liga Națiunilor

Deși are doar 6 meciuri din 10, conduce grupa cu 12 puncte, lăsându-le pe Ucraina (7 meciuri, 9 puncte), Finlanda (6 meciuri, 8 puncte) și pe Bosnia-Herțegovina (6 meciuri, 7 puncte) să se lupte pentru locul doi, de baraj.

Cu 3 puncte, Kazakhstan închide grupe. Adversarii francezilor s-au resemnat de mult. În tur, pe 28 martie, Dembele și autogolul lui Maliy au decis și prima repriză, dar și meciul, în sine. Asta poentru că singurul eveniment de după pauză a fost penalty-ul ratat de Mbappe, în minutul 75.

Franța nu are prea multă liniște. Există „cazul Benzema”, al cărui proces a început, apoi situația lui Paul Pogba la Manchester United nu este liniștită. De altfel, mijlocașul a părăsit cantonamentul, accidentat, fiind înlocuit cu Veretout. De asemenea, Dembele, marcatorul din tur, are probleme medicale la Barcelona și nu poate fi utilizat de Deschamps.

Kazakhstan

Naționala ruptă din fosta URSS nu are armele să se lupte de la egal la egal cu campioana lumii și proaspăta deținătoare a Ligii Națiunilor. O remiză smulsă eroic este tot ce pot spera kazakhii, care vin după un eșec acasă, 0-2 cu Finlanda.

Toate echipele mici își doresc, dacă se poate, să marcheze în poarta granzilor pe finalurile de meci, pentru a nu le permite acestora să aibă prea mult timp de reacție și pentru a reveni pe tabelă. Ironia face, arată statisticile, ca golurile oaspeților să pice cu precădere în prima repriză, când există suficientă energie în „rezervor” pentru a pune probleme. Să zgândări un „balaur” precum este Franța periculos.

Un gol în minutul 15 ar fi sinucidere curată pentru kazakhi, care vor fi apoi nevoiți să se apere cu disperare și să consume multă energie.

Ponturi pariuri Franța vs Kazakhstan -> cota 1.63 la 888sport pentru că Franța va câștiga ambele reprize.

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022