Connect with us

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri Georgia vs Suedia – Preliminarii Cupa Mondială

Ponturi pariuri Georgia vs Suedia

Meciul Georgia vs Suedia, din calificările pentru CM Qatar 2022, este programat joi, 11 noiembrie, de la ora 19:00. Se joacă la Batumi, iar nu în capitala Tbilisi.

La casele de pariuri din România, Suedia este favorită, urmând să atace din primul minut. Mizăm pe cel puțin un gol marcat de atacantul Alexander Isak, aflat în mare formă la echipa de club, Real Sociedad, liderul din Primera Division, dar și la echipa națională.

În plus, nici Zlatan Ibrahimovici nu vrea să vină degeaba la lot. Sunt ultimele două etape din preliminarii, iar meciurile se vor aborda exclusiv pe atac, iar Suedia nu va sta liniștită cu 1-0 pe tabelă, ci va încerca să își mărească avantajul, pentru a nu risca să fie egalată în final. Așadar, mizăm pe minimum două goluri marcate de Suedia.

Georgia

Gruzinii au rămas fără obiectiv, după ce au pierdut acasă contra grecilor. În Grupa B de calificare la turneul final, Georgia este pe locul 4, cu 4 puncte, fiind devansată de Suedia (15p), Spania (13p)și de Grecia (9p). Singura țintă care i-a rămas de urmărit este să nu ajungă pe ultimul loc, concurând direct cu Kosovo (tot 4 puncte).

Ultimele două clasate mai au un singur meci de jucat în grupă, cel de joi, 11 noiembrie. Pe 15 noiembrie, Georgia are programat un meci amical cu Uzbekistan, iar Kosovo se deplasează la Salonic, pentru un duel cu Grecia de la care așteaptă să încaseze cât mai puține goluri. Așadar, Georgia s-ar mulțumit cu o înfrângere la limită.

Suedia

Nordicii au totul de pierdut, dacă nu se întorc victorioși de la Batumi. Duelul direct cu Spania îi obligă să câștige cu orice preț în Georgia.

Pentru meciurile Georgia-Suedia (joi, 11 noiembrie) și Spania-Suedia (programat pentru 14 noiembrie), în lotul nordicilor se regăsește și Zlatan Ibrahimovic. Selecționerul Janne Andersson l-a convocat pe atacantul Milanului pentru meciurile decisive de calificare. O revenire la națională pentru Zlatan, împiedicat de o accidentare să participe la Euro 2020. Chiar și la 40 de ani, Zlatan este considerat capabil să facă diferența.

„Să-l avem alături de noi este fantastic. Adaugă echipei calități care ne permit, dacă este cazul, să jucăm într-un mod puțin diferit. Este puțin probabil să poată juca 90 de mine în ambele partide”, a declarat Andersson, făcut „incompetent” în trecut de Zlatan, dar iertat între timp.

Pentru a se menține pe prima poziție în grupă, Suedia are nevoie de victorie cu Georgia și să nu piardă cu Spania, la Sevilla.

În meciul-tur cu Georgia, pe 25 martie, Viktor Claesson a marcat din pasa lui Zlatan Ibrahimovic. Este singurul duel direct dintre cele două naționale.

Ponturi pariuri Georgia vs Suedia -> cota la 1.75 la Superbet că Suedia va marca două sau mai multe goluri în poarta Georgiei.

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022