Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri Islanda vs Liechtenstein – Preliminarii Cupa Mondială

Ponturi pariuri Islanda vs Liechtenstein

În Grupa J, a României, Islanda testează luni – 11 octombrie, de la ora 21.45, rezistența celor din Liechtenstein, una dintre formațiile liliputane din preliminarii. La Unibet, Islanda are cotă de mare favorită, 1,09, care poate fi crescută dacă se iau în calcul numărul de goluri marcate.

Islanda

Nimeni nu știe cum s-a ajuns la situația din prezent, dar, de câtva timp încoace, mașina de fotbal a nordicilor s-a gripat. Băieții fioroși, cu barbă deasă și figuri de gheață, care nu lăsau pe nimeni să le calce careul, au revenit la statutul de echipă mică. Islanda a mers până în sferturile de finală la primul său turneul final la care s-a calificat, Euro 2016, unde Franța i-a stins lumina în sferturile de finală. A fost 5-2 pentru gazda și viitoarea finalistă a turneului final, răpusă la rândul ei de Portugalia în ultimul act.

EURO 2016 a fost cea de-a 15 ediție organizată de UEFA. Și, pentru prima oară, Campionatul European s-a disputat între 24 de echipe. Așa se face că Islanda a prins un loc călduț sub soarele Franței, ca și România, de altfel.

În perspectiva Euro 2020, Islanda s-a prăbușit, dezamăgită după ratarea barajului cu Ungaria, iar înainte eliminase România. Apoi, continuarea campaniei pentru Cupa Mondială a fost mult sub așteptări. Din 4 jocuri, Islanda n-a câștigat niciunul. A pierdut cu România și cu Germania, dar a remizat, cu goluri totuși, contra Macedoniei de Nord și contra Armeniei. Practic, Islanda nu poate spera că va scăpa de locul 5, cu cele 5 puncte în 7 etape.

Liechtenstein

Trupa din Liechtenstein este bună doar de încasat goluri. Are 19 primite, tot atâtea câte a marcat Germania. A reușit, însă, și un rezultat măreț, remiză cu Armenia, scor 1-1. Și nu oriunde, ci chiar la Erevan. Are doar două goluri izbutite, înscrise în poarta Islandei și a Armeniei. Pentru Liechtenstein, ceva special este atunci când dă un amărât de gol, iar miracol se cheamă când obține un rezultat de egalitate. Victoria nici nu poate fi trecută la capitolul ținte de atins, cel puțin nu în actualele preliminarii.

Liechtenstein se prezintă zdruncinată la meciul cu „pescarii” islandezi. Macedonenii le-au umplut „năvodul”, în duelul de vineri seară, cu 4 goluri. Cu toate acestea, Liechtenstein s-a prezentat bine contra liderului grupei, Germania. A pierdut doar cu 0-2, în timp ce Armenia a încasat 6 goluri, iar Islanda – 4 goluri de la nemți.

Cu un singur punct acumulat, Liechtenstein s-a înțepenit pe ultima poziție. Nu emite pretenții în fața islandezilor, însă le-ar putea marca măcar un gol.

Ponturi pariuri Islanda vs Liechtenstein

Ponturi pariuri Islanda vs Liechtenstein: Islanda câștigă ambele reprize -> cota 1,75 la Unibet

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022