Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Ponturi Cupa Mondiala Qatar 2022

Ponturi pariuri Kazakhstan vs Finlanda – Preliminarii Cupa Mondială

Ponturi pariuri Kazakhstan vs Finlanda

Ponturi pariuri Kazakhstan vs Finlanda. Partida ultimelor două clasate din Grupa D se joacă marți – 12 octombrie, de la ora 17.00, la Astana, pentru Kazakhstan fiind a doua partidă la rând, în decurs de trei zilei, pe care o dispută pe teren propriu.

La casele de pariuri, finlandezii sunt favoriți nu doar prin prisma situației din clasament, ci și datorită formei de moment. În timp ce kazakhii n-au mișcat în fața bosniecilor, la meciul de sâmbătă, nordicii măcar au marcat un gol în poarta Ucrainei, chiar dacă au pierdut.

Kazakhstan

Kazahii sunt ultimii în Grupa D, cu 3 puncte, până de curând fiind despărțiți la golaveraj de penultima clasată, Bosnia-Herțegovina. Asta până sâmbătă, când Kazakhstan a pierdut chiar cu Bosnia, la Astana, iar Dzeko și compania au urcat un loc în clasament.

Este o grupă dominată de Franța, 6 meciuri și 12 puncte, și unde urmăritoarele Ucraina și Bosnia au 8, respectiv 6 puncte. Până și ultimele clasate, Finlanda și Kazakhstan, au, teoretic, șanse de calificare. Finlanda și Bosnia au câte 5 jocuri disputate, Ucraina și Kazakhstan – câte 6, la fel ca Franța, implicată și în semifinalele și finala Ligii Națiunilor, câștigată cu 2-1 în fața Spaniei.

Singurul rezultat miraculos pentru Kazakhstan, 2-2 cu Ucraina.

Kazakhstan n-a bătut pe nimeni în 2021. Ultimul succes datează din 2020, când s-a înregistrat un 2-0 cu Lituania, rezultat obținut în deplasare. De atunci, s-au adunat 13 meciuri consecutive doar cu remize și eșecuri.

Finlanda

Când spui Finlanda, te gândești imediat la Teemu Pukki, devenit o „icoană” pentru reprezentativa nordică. Deși s-a așezat rugina peste atacantul de 31 de ani de la Norwich, continuă să fie principalul pericol pentru porțile adverse. Pukki n-a uitat să-și facă datoria nici sâmbătă, la 1-2 cu Ucraina, egalând pentru o remiză care n-a putut fi păstrată până la final, în jocul de la Helsinki.

„Locotenentul” lui Pukki din atac este Joel Pohjanpalo, legitimat în Turcia, la Rizespor, după diverse experiențe în Germania. Cu un lot din care la nivel internațional se disting numai doi jucători, selecționerul Kanerva nu putea face minuni în actuala campanie de calificare.

Ponturi pariuri Kazakhstan vs Finlanda. Echipa nordicilor din cea mai recentă partidă din preliminarii, pierdută cu Ucraina, 1-2

Finlandezilor nu le rămâne decât să pregătească următoarea campanie. Iar dacă vor să conteze până în ultima etapă a preliminariilor, musai trebuie să câștige la Astana. În tur, Finlanda a câștigat cu 1-0, ultima victorie din cele mai recente 5 meciuri. A decis reușita lui Pohjanpalo, din minutul 60. Acum, un egal ar împăca pe toată lumea.

Ponturi pariuri Kazakhstan vs Finlanda -> remiza are cota 3,3 la Unibet

CITESTE SI

More in Ponturi Cupa Mondiala Qatar 2022