Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi Cupa Mondiala Qatar 2022

Ponturi pariuri Lituania vs Elveția – Preliminarii Cupa Mondială

Ponturi pariuri Lituania vs Elveția

Într-o grupă care se dovedește exclusiv o afacere italiano-elvețiană, Lituania n-avea niciun punct, după 5 etape. A trebuit să vină meciul de sâmbătă, cu Bulgaria, pentru se întâmpla minunea la Vilnius: prima victorie a Lituaniei, după o serie de 9 bătăi la rând.

Ponturi pariuri Lituania vs Elveția. Casele de pariuri n-au niciun dubiu: Elveția nu poate rata cele 3 puncte.

Lituania

Cu Ivanauskas pe bancă, Lituania speră să paseze Bulgariei sau Irlandei de Nord ultimul loc.

Cu Elveția, balticii n-au mișcat în cele 4 dueluri directe, de-a lungul istoriei. În tur, pe 28 martie, Shaqiri a decis meciul cu golul din minutul 2, profitând de pasa lui Embolo.

În 2015, Shaqiri a închis tabela, la 2-1, în minutul 84, Elveția revenind de la 0-1. Tot Embolo i-a pasat.

A mai existat un meci în 2014, 4-0 pentru Elveția, când Shaqiri a reușit o dublă. Gol în minutul 80 și a închis tabela în ultimul minut. Scorul a fost deschis, în minutul 66, de un autogol al lui Giedrius Arlauskis, fost portar la Unirea Urziceni, Steaua/FCSB și CFR Cluj.

În total, 4 goluri primite de Lituania de la același fotbalist, în jurul căruia se învârte totul la „ceasornicari”.

Iar în 1924, Elveția s-a impus cu 9-0.

Elveția

Elveția este la doar 3 puncte de liderul Italia (locul 3 în Liga Națiunilor), după 2-0 cu Irlanda de Nord, succes care apare după două remize, cu Italia și cu Irlanda de Nord.

La Geneva, sâmbătă seară, Elveția a beneficiat de o eliminarie timpurie, în prima repriză, pentru a-și face viața ușoară și a terminat învingătoare contra nord-irlandezilor.

După meciul Elveţia-Irlanda de Nord 2-0, un suporter al UCK (Armata de Eliberare a Kosovo) a pus pe umerii lui Xherdan Shaqiri o jachetă cu sigla organizaţiei teroriste.

Fotbalistul de la Lyon, de origine kosovară, se afla, sâmbătă seară, în timpul unui interviul la RSI (radio şi televiziune elveţiană de limbă italiană).

Shaqiri a îndepărtat imediat haina, iar şi persoana respectivă, intrată fraudulos în zona respectivă, a fost imobilizată de forţele de ordine.

Ponturi pariuri Lituania vs Elveția. Shaqiri și geaca buclucașă

Ponturi pariuri Lituania vs Elveția: 1-2 total goluri în prima repriză are cota 1,62 la Superbet.

CITESTE SI

More in Ponturi Cupa Mondiala Qatar 2022