Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri Muntenegru vs Olanda – Preliminarii Cupa Mondială

Ponturi pariuri Muntenegru vs Olanda

Meciul Muntenegru vs Olanda se dispută sâmbătă, 13 noiembrie, la Podgorica, de la ora 21:45. Este etapa a 8-a în preliminariile mondiale. Olanda conduce în grupă, dar muntenegrenii, ieșiți din cursa calificării, au antecedente periculoase în actuale preliminarii.

La Unibet, Olanda este tratată ca o regină. Miza îi poate face pe batavi să atace în haită și să se apere ermetic, vizând o victorie fără gol primit. Pe asta mizăm și noi.

Muntenegru

Naționala de la Podgorica joacă rol de arbitru în Grupa G. Olandei nu i-a pus niciun fel de probleme în tur, 4-0 pentru batavi, dar turcilor le-a făcut viața grea, 2-2 la Istanbul, cu gol egalizator marcat în prelungiri.

Ponturi pariuri Muntenegru vs Olanda. Muntenegrenii i-au surprins pe turci

Muntenegru nu se apără chiar dezastruos. A încasat tot atâta goluri câte a primit, adică 11 goluri. În fața unui atac precum cel al Olandei, îi va fi dificil să reziste fără să încaseze cel puțin un gol.

Muntenegru primește vizita Turciei, la 3 zile după disputa contra batavilor. Ambele vor fi fără obiectiv în acel moment. Este de evitat omul care nu mai are nimic de pierdut și naționala care folosește ultimele meciuri pentru a impresiona Europa.

Olanda

Olanda, 19 puncte, n-are voie să alunece în Muntenegru. Orice pas greșit poate fi speculat de Norvegia, 17 puncte, și de Turcia, 15 puncte. Iar Muntenegru, locul 4, cu 11 puncte, este un adversar periculos, mai ales pe teren propriu.

În toată debandada d la Barcelona, Memphis Depay a reușit să se impună fără emoții. Iar în preliminarii este cel mai bun marcator, cu 9 reușite. Poziția lui este vânată de un jucător din campionatul Olandei, israelianul Zahavi (PSV Eindhoven) și de sârbul Mitrovic (Fulham), 7 goluri. Polonezul Lewandowski (Bayern Munchen), 7 goluri, și norvegianul Haaland (Borussia Dortmund), 5 goluri, sunt și mai în spate.

Naționala Olandei / Țările de Jos are o bază solidă. Stranierilor consacrați li se alătură nume noi, provenite din Eredivisie. Campionatul Olandei produce valori la foc automat. Iar rezultatele în cupele europene recomandă echipele batave. Ajax Amsterdam strălucește în Liga Campionilor, PSV Eindhoven nu se face de râs în Liga Europa, iar Feyenoord și AZ Alkmaar conduc grupele de Conference League din care fac parte.

Olanda are nevoie să-și menajeze forțele. La 3 zile distanță primește vizita Norvegiei într-un meci de totul sau nimic pentru Haaland și compania.

Ponturi pariuri Muntenegru vs Olanda -> cota 1.82 la Unibet pentru Olanda câștigă fără gol primit.

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022