Connect with us

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri Olanda vs Letonia – Preliminarii Cupa Mondiala

Ponturi pariuri Olanda vs Letonia

Ponturi pariuri Olanda vs Letonia – Preliminarii Cupa Mondiala

Sambata 27 Martie 2021, de la ora 19:00, vom asista la partida de calificare pentru Cupa Mondiala dintre Olanda si Letonia.

Gazdele nu isi mai permit un pas gresit, fapt pentru care operatorul online Betano le acorda o cota de 1.03 la victorie. De partea cealalta, o eventuala surpriza a letonilor este cotata cu 40!

Cote Betano Olanda vs Letonia

Olanda

Olanda s-a facut de ras la Istanbul, in fata nationalei Turciei. Desi pe teren s-au aflat Wijnaldum, de Jong, Depay, de Ligt sau Blind – in minutul 34 turcii conduceau cu scorul de 2-0. Yilmaz reusea sa marcheze de doua ori pana la pauza. Imediat dupa reluare, Calhanoglu a dus scorul la 3:0. Portocala Mecanica a avut o tresarire de orgoliu si a punctat de doua ori in minutele 75 & 76, prin Klaassen respectiv L. de Jong.

Totusi Yilmaz s-a dezlantuit si a semnat un hattrick de senzatie in mintuul 81. In ultimul minut de prelungiri, Depay a ratat un penalty, care oricum nu cred ca mai avea vreun efect asupra scorului final. Tinand cont de faptul ca Norvegia se afla si ea in grupa, misiunea olandezilor s-a complicat serios.

  • Echipa probabila: Krul – Tete, de Ligt, Gravenberch, Wijndam – de Roon, Wijnaldum, de Jong – Berghuis, Depay, Klaassen

Letonia

Letonia nu pare sa aiba o sansa reala in aceasta grupa, iar singurele puncte se pot obtine cu Gibraltar. Debutul in campania de calificare a fost cu stangul, chiar pe teren propriu. Miercuri letonii au primit vizita celor din Muntenegreu si reuseau sa deschida scorul in minutul 40. Ikaunieks marca din pasa lui Kamess. Inainte de pasa, vedeta Jovetic a restabilit egalitatea.

Muntenegrenii au fortat, iar in minutul 83 au marcat golul 2 prin acelasi Jovetic. Alb-rosii se infruntau ultima oara cu Olanda, in preliminariile EURO 2016. Atunci “portocala mecanica” se impunea cu 6-0 pe teren propriu si cu 2-0 in Letonia.

  • Echipa probabila: Steinbors – Jurkovskis, Oss, Cernomordijs – Zjuzins, Tobers – Ciganiks, Ikaunieks, Jaunzems – Krollis

Infrangerea cu Turcia a fost un dus rece pentru vedetele Olandei. Astazi ma astept sa ii vad dezlantuiti pe Depay & co. Cu siguranta gazdele vor sa se revanseze fata de fani si vor incerca sa faca show in fata unei nationale modeste.

Ponturi pariuri Olanda vs Letonia

peste 1.5 goluri in prima repriza, cota 1.91 la Betano

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022