Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri Portugalia vs Luxemburg – Preliminarii Cupa Mondială

Ponturi pariuri Portugalia vs

Ponturi pariuri Portugalia vs Luxemburg . Se dă o luptă teribilă în Grupa A pentru prima poziție, care treimite direct la Cupa Mondială din Qatar 2022. Portugalia și Serbia sunt umăr la umăr, astfel că lusitanii sunt condamnați să treacă de Luxemburg, marți – 12 octombrie, de la ora 21.45, pe stadionul „Algarve” din Faro.

La Superbet, Portugalia are statut de mare favorită.

Portugalia

Grupa A are două echipe mari (Portugalia și Serbia) și 3 formații de duzină (Luxemburg, Irlanda și Azerbaidjan). Fiind o grupă de 5, Portugalia a stat în runda de sâmbătă, dar și-a turat motoarele. A preferat să dispute un meci amical cu un adversar convenabil, Qatar, adjudecat cu 3-0. A marcat din nou Ronaldo.

Ponturi pariuri Portugalia vs Luxemburg. Ronaldo a marcat în amical cu Qatar, înaintea partidei cu luxemburghezii

E multă calitate la Portugalia lui Fernando Santos, campioana Europei din 2016. Nici nu putea fi altfel, cu un mijlocaș de talia lui Bruno Fernandes, devenit creierul echipei la Manchester United, la scurt timp după semnarea contractului. Lusitanii duc lipsa unui vârf de talia lui Pauleta (nici Nuno Gomes nu era chiar rău), dar și viața cu un 9 fals este bună, dacă rolul este jucat de un fotbalist de talia lui Cristiano Ronaldo. La ultimele meciul, în rol de vârf împins a dat satisfacție Andre Silva, de la Leipzig.

Portugalia are 3 candidați la Balonul de Aur. Și tustrei provin din Premier League. Cristiano Ronaldo și Bruno Fernandes joacă la United, iar Ruben Dias – la Manchester City. Ambele formații din Manchester au disputat finale europene în sezonul trecut și ambele au pierdut: „diavolii” în Liga Europa, iar „cetățenii” în Liga Campionilor. Cu mențiunea că CR7 a evoluat până în vară la Juventus, cu care a avut un sezon dezamăgitor.

Luxemburg

Genul de echipă mică, preocupată doar de defensivă. A rezistat eroic în fața Serbiei și care a adunat cele 6 puncte după victorii cu Azerbaidjan, 2-1, și în Irlanda, 1-0. Luxemburg nu pierde la diferențe mari, având doar 9 goluri încasate în 5 jocuri (o medie mai mica de două goluri pe meci primite). Dar oboseala s-a adunat în picioarele elevilor lui Holtz, iar acest detaliu ar putea mări diferența de valoare dintre cele două selecționate.

În tur, Portugalia s-a impus cu 3-1, după ce luxemburghezul Gerson Rodrigues, de la Troyes, a deschis scorul, iar Diogo Jota a egalat în prelungirile primei reprize. Lusitanii s-au dezlănțuit după pauză, ceea ce este de așteptat să se întâmple și marți seară.

Ponturi pariuri Portugalia vs Luxemburg

Portugalia marchează ultimul gol al meciului & cele mai multe goluri marcate în repriza a doua -> cota 2,2 la Superbet.

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022