Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022

Ponturi pariuri Portugalia vs Serbia – Preliminarii Cupa Mondială

Ponturi pariuri Portugalia vs Serbia

Meciul Portugalia vs Serbia se dispută duminică, 14 noiembrie, de la ora 21:45. Este ultima etapă în Grupa A, iar singurul duel care contează este cel de la Lisabona, meci care înseamnă lupta pentru prima poziție.

La casele de pariuri din România, Portugalia este favorită, însă ultimele evenimente din tabăra lusitanilor nu arată prea bine.

Se mizează pe faptul că sârbii vor trebui să atace, având musai nevoie de victorie. Iar asta va da naștere unui meci pe contre.

Portugalia

Într-o rundă în care rivala Serbia a stat, Portugalia a avut o prestație rușinoasă, joi seară, la Dublin, 0-0 cu modesta Irlanda, o echipă fără obiectiv, aflată pe locul 4 în grupă, penultimul, cu 6 puncte. Totuși, victoria sau remiza erau cam același lucru pentru trupa lui Fernando Santos. Important era să ia punctul care s-o readucă pe primul loc. Dacă ar fi câștigat, ar fi avut două puncte în plus față de sârbi, ceea ce înseamna același lucru: să nu piardă duminică seară, la Lisabona, adică două semne din 3 (remiză sau victorie).

Fosta campioană a Europei din 2016 are 17 puncte în clasament, la fel ca și Serbia, înaintea ultimei runde, care înseamnă duel direct pe „Estadio da Luz”, arena Benficăi. Diferă doar golaverajul între cele două 16-4 Portugalia, față de 16-8 Sebia, cu mențiunea că, la Belgrad, meciul direct s-a terminat 2-2.

Ponturi pariuri Portugalia vs Serbia. A fost egal în tur

De la portughezi va lipsi durul Pepe, eliminat în minutul 82 al meciului cu Irlanda. Va intra însă Diogo Jota, nefolosit deloc la Dublin. Jucătorul de la Liverpool a fost odihnit și păstrat pentru a fi proaspăt la confruntarea cu Serbia.

Serbia

Plavii au doar varianta victoriei, pentru a prinde primul loc și a obține astfel calificarea directă. Orice alt rezultat îi lasă pe locul 2 și îi trimite la baraj. Joi seară, în runda în care a avut liber (este o grupă impară, de 5), Serbia a disputat un meci amical cu Qatar, 4-0 (1-0 la pauză), la Belgrad.

După pauză, au înscris toți „greii” echipei, Jovic, Vlahovic și Milinkovic-Savic. Tot cu Qatar a jucat și Portugalia, în runda în care a avut liber, pe 9 octombrie. S-a terminat 3-0 pentru Ronaldo și colegii săi. Qatar va găzdui turneul final, în decembrie 2022.

În tur, Portugalia a condus cu 2-0 la pauză, goluri Diogo Jota, dar Serbia pregătită de Dragan Stankovic a revenit cu două goluri după pauză. Acum, teoretic, Portugalia este mai obosită, după efortul de joi, iar finalul jocului o va găsi, probabil, în defensivă, cu Serbia atacând disperată să câștige.

Astfel, tactica lusitanilor ar putea cuprinde o strategie în care să deschidă scorul devreme, eventual în prima repriză, și să joace la adăpostul avantajului, mizând chiar pe remiză.

Ponturi pariuri Portugalia vs Serbia -> cota 1.53 la Unibet că Portugalia înscrie în prima repriză.

CITESTE SI

More in Ponturi calificari Cupa Mondiala 2022